Web
Analytics

Aplicatia ERP creste viteza, scalabilitatea si profitabilitatea unei companii

Home/CRM, ERP, News, SoftONE, WinMENTOR/Aplicatia ERP creste viteza, scalabilitatea si profitabilitatea unei companii

Inainte de a defini o aplicatie enterprise, trebuie sa stim despre acestea ca sunt in primul rand foarte precise – scopul acestor tipuri de aplicatii fiind acela de a rezolva o problema sau de a imbunatati una deja existenta. In al doilea rand, aplicatiile enterprise sunt construite in jurul unor directii critice pentru dezvoltarea companiei, cum ar fi cresterea eficientei operatiunilor din interiorul organizatiei, sau a comunicarii. 

Daca tinem cont de particularitatile de baza, tehnologia folosita si caracteristicile necesare pentru a dezvolta o aplicatie enterprise, este destul de usor de inteles de ce unele aplicatii software sunt mai scumpe decat altele. 

O aplicatie enterprise ofera o constructie mult mai precisa, atat pentru dezvoltare cat si pentru operatiuni . Cu alte cuvinte, o aplicatie enterprise are scopul de a creste viteza, scalabilitatea si tot volumul de date din interiorul organizatiei sa se desfasoare fara probleme. 

Cu toate datele pe care aplicatia enterprise le primeste, din toate departamentele, personalul calificat din interiorul organizatiei poate concepe rapoarte foarte exacte cu privire la profituri si pierderi si de asemenea, se pot extinde in reguli de conformitate. In acelasi timp, aplicatia enterprise are un grad mult mai mare de siguranta datorita criptarii end-to-end, datorita testarii extinse, atat pentru calitate, cat si pentru stabilitate. De asemenea, o astfel de aplicatie este configurata sa respecte cele mai inalte standarde de securizare a productiei. 

Iata cele mai importante caracteristici ale unui program de gestiune ERP: 

Modulele. Alege doar acele aplicatii software care bifeaza cele mai multe functionalitati necesare. 

Scalabilitatea. Pot solutiile alese sa asigure dezvoltarea si cresterea companiei tale? Daca aplicatiile testate sunt prezentate ca fiind flexibile in ceea ce priveste capacitatea lor de a fi integrate facil in fluxurile de lucru, in activitatea de productie, de desfacere pe termen scurt si mediu, atunci aplicatiile ERP pot fi considerate solutii viabile. 

Personalizarea (Customizare). Fiecare business in parte este diferit, avand particularitatile sale. De aceea, este important ca in cazul anumitor industrii, aplicatia WinMENTOR ERP sa poata fi personalizata in raport cu nevoile companiei care o implementeaza. 

Costuri. In cazul aplicatiilor software de tip ERP, costurile de implementare includ achizitia propriu-zisa a solutiei, implementarea, mentenanta, training si costurile aferente unei eventuale personalizari. 

Implementarea unei solutii ERP (Enterprise Resource Planning) poate insemna pentru multe companii reducerea costurilor operationale si administrative in timp ce alte business-uri reusesc o imbunatatire a proceselor interne dupa o implementare de succes. Cu toate acestea, etapele parcurse sunt esentiale in gestionarea practicilor interne.  

O parte importanta a unei implementari de succes este analiza initiala pe care trebuie sa o parcurga fiecare companie impreuna cu furnizorul de solutie ERP. Ca urmare a unei analize minutioase privind fluxurile de lucru cat si operatiunile, ne aflam la baza configurarii aplicatiei. Urmeaza un ciclu important al implementarii prin testarea fluxului si a configurarilor definite asa cum au fost specificate in partea de analiza initiala. 

Functionalitatile configurate si testate la fiecare nivel sunt necesare pentru o parcurgere fara surprize la final. Cu cat fluxul este mai bine descris si  corect definit, cu atat testarea e mai lina si usor de urmarit. 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne contactati telefonic sau pe mail si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru mai multe informatii, intrebari, nelamuriri, va stam la dispozitie atat prin intermediul functiei de chat de pe site, cat si telefonic sau la sediul nostru.

Activ