Web
Analytics

Automatizarea fortei de vanzari (SFA)

Home/ERP, General, News, Produse, SoftONE, WinMENTOR/Automatizarea fortei de vanzari (SFA)

program de gestiune

automatizarea fortei de vanzari

Automatizarea fortei de vanzari: Daca ar fi sa discutam mai amplu despre solutia SFA sau Automatizarea Fortei de Vanzari (Sales Force Automation) ar trebui sa spunem despre ea ca este nici mai mult, nici mai putin, decat clona automatizata a binecunoscutei  agende.  Da, a acelei agende in care ne notam toate datele importante despre furnizori, clienti, date despre tranzactii (comenzi, vanzari), intalniri, contacte, etc

 Urmasa agendei a fost sa spunem asa, epoca  Content Managementul, care a fost  primul pas inspre introducerea  tehnologiei in vanzari, pas care iata, s-a dovedit unul benefic, deoarece cei din IT au inteles necesitatea aducerii in lumea bitilor, a unei solutii adecvate nevoilor companiilor din domeniul vanzarilor, pentru a putea coordona activitatea agentilor de vanzari si a monitoriza indeplinirea planului de vanzari.

 Sales Force Automation (SFA) a aparut din necesitatea managementului de a putea obtine date centralizate de la agenti, de a dirija politica de vanzari, de a estima din timp dinamica vanzarilor.

 SFA-ul a devenit un subset al solutiilor CRM si reprezinta solutii capabile sa ajute oamenii de vanzari sa deruleze activitatile de achizitie de clienti noi si de crestere a vanzarilor catre clientii existenti, in conditiile scaderii costurilor de operare. Solutia oferita de Scribsoftware, SoftONE SFA, va ofera urmatoarele avantaje si beneficii:

Avantaje:

 • la nivelul clientilor
 • se vor simti tratati ca parteneri ai organizatiei
 • vor avea mai multa incredere in angajamentul vanzatorului de a intelege nevoile concrete
 • relatii de colaborare imbunatatite
 • la nivelul angajatilor
 • dupa o reticienta preliminara, se vor implica mai activ in organizare
 • procedurile financiare ce pot fi implementate prin solutia IT sunt motivante pentru agenti
 • eliminarea prelucrarilor repetitive a informatiilor elimina sentimentul de inutilitate a operatorilor
 • la nivelul conducerii
 • buna comunicare intre departamente
 • eficientizarea muncii

Alte beneficii:

 • Planifica activitatile zilnice ale echipelor de pe teren – Cu ajutorul acestei solutii vei putea planifica ziua in curs oferind agentilor informatii esentiale despre magazin, comenzi, liste digitale de activitati, obiective si targete de atins si nu numai. 
 • Creste disponibilitatea produselor si eficienta promotiilor – Echipa de pe teren poate audita digital magazinele pentru a verifica daca sunt respectate conditiile contractuale, de amplasare a produselor si pentru a evalua performanta magazinului.
 • Mereu cu un pas inaintea competitiei – Vei putea utiliza informatiile captate in timpul vizitelor in magazine ca baza pentru identificarea de noi oportunitati de promovare si pentru stabilirea viitoarelor strategii ale companiei.

SoftONE SFA este o aplicatie care ruleaza pe dispozitive mobile (smartphone sau tableta) aflate la dispozitia agentilor de vanzari de pe teren.  Avand la dispozitie aplicatia instalata pe dispozitivul mobil, agentii elimina sarcinile de rutina avand posibilitatea sa faca ce stiu ei mai bine si anume, sa vanda.

Cu ajutorul acestei aplicatii se va putea avea intotdeauna o imagine clara a vanzarilor realizate sau in curs de confirmare si efectua reconcilierea cu nivelul stocurilor din depozit, pentru a avea o situatie clara privind cantitatile de produse ce trebuie refacute. Totodata, aceasta solutie va permite sa va orientati reprezentantii de vanzari catre zonele cu cerere mai ridicata si sa conturati strategii pentru zonele in care cererea era mai scazuta, astfel incat sa inregistrati cresteri si in aceste segmente.

Daca sunteti in cautarea unei astfel de solutii, echipa Scribsoftware, va asteapta la un dialog, pentru a vedea impreuna cu dumneavoastra ce fel de solutie vi se potriveste cel mai bine afacerii, pentru ca aceasta sa ajunga la un alt nivel de performanta.

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere sau un job in domeniu, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra! 

Activ