Web
Analytics

Criza si beneficiile serviciilor de consultanta care te pot ajuta in optimizarea proceselor

Home/CRM, ERP, News, SoftONE, WinMENTOR/Criza si beneficiile serviciilor de consultanta care te pot ajuta in optimizarea proceselor

Stim deja ca in tot raul este un bine, iar sub acest aspect, este deja foarte clar ca orice criza vine cu niste provocari majore pentru orice companie, dar si cu solutii nesperate. Una dintre cele mai mari provocari intr-o astfel de situatie este scaderea veniturilor. Asta trebuie sa duca implicit si la o ajustare a cheltuielilor daca ne dorim sa supravietuim pe timp de criza, cand toti scot la iveala oferte si gasesc solutii pentru a naviga sau pluti in aceste timpuri grele si incerte pentru foarte multe segmente de afaceri. 

Ajustarea cheltuielilor implica reorganizarea proceselor operationale, iar cand spunem asta, ne referim aici la productie, logistica, stocuri etc. E mult mai usor sa faci schimbari de procese in criza decat in boom economic. Se intampla asta pentru ca oamenii inteleg mult mai bine faptul ca trebuiesc facute schimbari si sunt mai cooperanti. 

In criza, ei inteleg situatia si devin mult mai cooperanti. De asemenea, in criza, poti gasi mai usor oameni care sa duca schimbarile mai departe si sa le poata implementa. Asta pentru ca se schimba raportul de forte angajati-companie si ca se gaseste mai multa forta de munca calificata si motivata. 

Optimizari de procese si reduceri de costuri 

Fie ca vrei sau nu trebuie sa faci reduceri de costuri, in marea majoritate a cazurilor piata va fi aceea care va dicta si ne va obliga sa facem pasi pe care nu eram duispusi sa ii facem in alte conditii. Reducerile se pot face pe orbecaite, adica taiem si vedem apoi ce se intampla, sau se pot face inteligent prin optimizarea de procese. Optimizarea de procese duce implicit la optimizarea costurilor daca e facuta cum trebuie. Discutand de optimizarea de procese discutam in principal de zona operationala si de logistica. Acolo sunt de obicei cheltuieli mari. Dar, trebuie luat in calcul si un proces de optimizare de stocuri si optimizare a comenzilor. In stocuri sunt cei mai multi bani blocati, iar daca in criza nu ii deblocati va fi de rau. 

Optimizarile va vor ajuta si ulterior pentru ca va aduc un mare avantaj competitv, iar avantajul competitiv se reflecta in pretul de vanzarea si posibilitatea de a sustine mai eficient si posibil, cu un profit mai mare, activitatea companiei.  

Serviciile de consultanta au si ele timpuri de criza 

In mod normal v-as spune ca nu e important pretul de consultanta pentru ca, de fapt, un serviciu de consultanta bun trebuie sa se plateasca singur, dar fiind timpuri de criza, consultanta, fie ea si cea a serviciilor de consultanta integrata, atat software casi hardware, a socotit sa vina in intampinarea companiilor si sa reduca din costurile consultantei 

Astfel ca, daca aveti nevoie de o solutie pentru compania dumneavoastra si nu sunteti inca hotarati sa apelati la serviciile noastre, poate ca ar trebui sa avem macar o discutie, pentru a putea sa vedeti ca impreuna, vom gasi cu siguranta cea mai buna solutie, la cele mai bune si adecvate preturi de pe piata! 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne contactati telefonic sau pe mail si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru mai multe informatii, intrebari, nelamuriri, va stam la dispozitie atat prin intermediul functiei de chat de pe site, cat si telefonic sau la sediul nostru.

Activ