Web
Analytics

Cloud: Instrumentul Viitorului

Home/CRM, ERP, News, SoftONE, WinMENTOR/Cloud: Instrumentul Viitorului

Fiind in pas cu viitorul, orice manager de companie, a auzit cu siguranta despre cloud, dar si despre beneficiile acestui serviciu care a devenit un serviciu destul de utilizat si indispensabil. Deoarece traim intr-o era digitala, aceasta atrage dupa sine o productie rapida si continua de informatie, a carei gestiune devine o provocare atat pentru companiile mari, casi pentru utilizatorii simpli din lumea intreaga. 

Cantitatea uriasa de date necesara desfasurarii activitatilor de zi cu zi inseamna o nevoie continua a cresterii spatiului de stocare, ceea ce se traduce in costuri mari de hardware. Astfel, serviciile cloud au aparut ca o solutie de lunga durata la aceasta problema. 

Volum mare de informatii inseamna automat si o necesitate continua de crestere a spatiului de stocare, deci costuri mai mari. O solutie simpla si un cost rezonabil sunt serviciile in cloud, cum ar fi SoftONE Cloud ERP. 

Cloud-ul ofera posibilitatea de a utiliza o retea de servere de la distanta pentru stocarea, gestionarea si procesarea datelor. 

Cloud-ul reprezinta o alternativa la serverul local, iar tehnologia cloud este considerata ca fiind tehnologia viitorului, deoarece tot mai multe solutii software necesita din ce in ce mai multe resurse a caror acoperire ar implica costuri substantiale, daca s-ar alege ca acestea sa fie acoperite local. 

Cloud-ul, desi este o tehnologie relativa noua, a acaparat in mod foarte rapid modul in care functioneaza orice business de pe glob. Ne referim aici la majoritatea afacerilor, deoarece rar mai exista o companie care sa nu aiba activitate pe Internet. 

 Unul dintre marile avantaje pe care le ofera stocarea de date prin cloud este ca orice angajat al unei companii va putea accesa aceleasi fisiere, dosare sau aplicatii, de pe orice dispozitiv (calculator, laptop, telefon mobil sau tableta), indiferent de pozitia sa geografica. 

Cloudul este genul de serviciu care participa activ la eficientizarea oricarui segment dintr-o companie, marind gradul de activitati ce pot fi facute la distanta. Nu numai ca ajuta la munca in echipa, dar salvarea de date in cloud ofera ocazia de a lucra intr-un mod extrem de rapid si productiv, indiferent de numarul angajatilor pe care ii are o afacere. 

Care sunt beneficiile?  

Cloud-ul necesita mai putine servere fizice. Acest lucru permite companiilor sa isi reduca centrele de date (sau sa scape complet de acestea). Mai putine servere inseamna mai putine resurse utilizate.  

Salvarea datelor in cloud (fie ca vorbim de un cloud standard, fie ca vorbim de un cloud hibrid) a revolutionat modul in care lucreaza si functioneaza orice domeniu din ziua de astazi. Marele avantaj al tehnologiei cloud computing este ca ofera in acelasi timp atat solutii de imbunatatire a mediului de afaceri, cat si solutii pe plan personal. 

Capacitatea crescuta de a lucra in paralel cu acces in timp real la date elimina nevoia de a plimba fisiere sau hartii in cadrul echipei, economisind bani si, de ce nu, avand un impact important chiar si asupra planetei. 

Atat companiile, cat si utilizatorii obisnuiti, vor avea acces mereu la datele pe care ei le-au urcat pe cloud, la orice ora din zi si din noapte, indiferent de tara in care se afla.  

Singurul lucru de care veti avea nevoie pentru a folosi serviciile SoftONE Cloud ERP este o conexiune la Internet. 

In cazul in care va doriti sa apelati la acest gen de solutii sau pur si simplu aveti nevoie de o informatie care sa va ajute sa va decideci sau sa intelegeti un anume aspect legat de cloud, nu ezitati sa ne contactati. 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne contactati telefonic sau pe mail si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru mai multe informatii, intrebari, nelamuriri, va stam la dispozitie atat prin intermediul functiei de chat de pe site, cat si telefonic sau la sediul nostru.

Activ