Web
Analytics

Contabilitatea si soft-urile contabile: intre eficacitate si alegeri

Home/ERP, General, News, Produse, SoftONE, WinMENTOR/Contabilitatea si soft-urile contabile: intre eficacitate si alegeri

program de gestiune

contabilitatea si soft-urile contabile

In orice firma, programele de contabilitate se pot dovedi a fi foarte utile, indiferent de cat de mare este afacerea ta sau cat de organizat esti ca persoana. Un soft de contabilitate ajuta la gestionarea nomenclatoarelor, a documentelor si la realizarea rapoartelor, eliminand probabilitatea erorilor si a intarzierilor. 

In functie de durabilitatea pe care o preconizezi pentru un proiect anume si in conformitate cu functionalitatile pe care le cauti la un astfel de soft, va trebui sa alegi un program de contabilitate gratuit sau un soft platit. Recomandarile pe care le vei primi pentru un program de contabilitate vor fi generale pana in momentul in care vei contacta un specialist pentru consiliere. 

Pentru inceput, poti alege un soft de contabilitate free, astfel incat sa vezi daca acesta corespunde cerintelor tale, sau nu, si daca merita investitia, dar acesta nu este o solutie permanenta si de aceea, va recomandam o solutie de la Scribsoftware, iar pentru o o evolutie pozitiva, ideal ar fi sa achizitionati un soft de gestiune pentru a putea controla mai indeaproape veniturile si cheltuielile, statusul comenzilor si evidenta salariatilor tai. 

Ce ar trebui sa faca cel mai bun program de contabilitate? 

Contabilitatea si soft-urile contabile din topul programelor trebuie sa iti poata usura munca in ceea ce priveste gestionarea clientilor, a comenzilor, a stadiului transportului de marfa, a cheltuielilor, precum si a altor operatiuni. 

Ce face un program de contabilitate?

In primul rand ne fluidizeaza si ne eficientizeaza operatiunile contabile si finantele.  

Adica, cu solutia noastra ERP se poate face urmatoarele: 

  • poti modifica datele in tabele sau intr-o forma centralizata 
  • poti introduce date prin importare din alte documente (format Excel sau text)
  • poti sorta datele in functie de diferite filtre 
  • poti realiza tot felul de liste (liste de preturi, liste de clienti, liste de produse etc) 
  • poti prelua cursurile valutare la zi (setezi conexiune cu site-ul BNR) 
  • poti crea categorii pentru clienti si nomenclatoare 
  • poti introduce toate documentele de contabilitate primara, indiferent de tipul afacerii tale (comercializare de produse sau prestatoare de servicii) si poti corecta datele pe masura innoirii lor
  • poti elibera facturi in baza unuia sau a mai multor criterii 
  • poti realiza incasari sau plati in avans 
  • poti vizualiza in orice moment statutul clar al unei comenzi sau al unui partener. 

Cum functioneaza cel mai bun soft contabil? 

Functioneaza asa cum ii spui sa functioneze sau dupa cum alegi modulele de care ai nevoie. Pentru asta, va asteptam sa gasim impreuna solutia cea mai eficienta pentru afacerea dumneavoastra.   

Cum poti configura programul de gestiune astfel incat sa se potriveasca necesitatilor companiei tale?

Poti seta perioada pentru introducerea datelor, poti introduce un numar nelimitat de utilizatori in program si se poate alege cate o parola si un anumit nivel de acces si poti salva baze de date oricand iti doresti. 

De asemenea, poti seta programul sa lucreze cu o casa de marcat printr-o interfata prietenoasa si cu descarcari FIFO, LIFO sau altele, in functie de necesitati. 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra! 

Activ