Web
Analytics

Cum administram finantele eficient?

Home/ERP, General, News, Produse, SoftONE, WinMENTOR/Cum administram finantele eficient?

program de gestiune

Cum administram finantele eficient

Piata afacerilor este in continua miscare si transformare, iar cei care au un business mai mic, administrarea corecta si consistenta a finantelor poate fi o provocare si uneori, o obligativitate de care depinde nu doar profitabilitatea ci existenta afacerii. Adeseori, unul din motivele pentru care companiile mici ajung sa existe este datorita talentului fondatorului lor in a oferi un serviciu sau produs bun, ceea ce nu inseamna ca acesta are si cunostintele necesare pentru a fi manager bun. Iar fara prea multa experienta in urmarirea aspectelor financiare esentiale, este usor pentru oricine sa faca alegerile gresite pentru business-ul lor. 

Cum administram finantele eficient este o intrebare foarte comuna si valida: Cum facem asta insa cand managerul financiar nu este usor de angajat, iar managerul companiei nu se pricepe sau poate nu are timpul necesar pentru invata toate subtilitatile financiare pentru a sti cum sa gasesca informatii relevante in balanta obisnuita pregatita de contabil? Gandind pragmatic, trebuie sa intelegem ca este timpul pentru a apela la o solutie software contabila eficienta precum WinMentor. O solutie care de altfel este mai mult decat un simplu soft contabil cu care suntem obisnuiti. O solutie ERP este de fapt cheia care va deschide nu doar usile si ferestrele segmentelor din compania dumneavoastra aratandu-va clar ceea ce aveti nevoie, dar si cheia previzibilitatii! 

Cateva sfaturi financiare care sa va ajute: 

  1. Termenele de plata sunt legea care trebuie urmata cu strictete

Sigur ca nu este usor sa ne planificam finantele si sa ne asiguram intotdeauna ca avem lichiditatile de care este nevoie daca nu urmarim facturile si nu stim exact care sunt termenele de plata. Mai mult decat atat, uitand de platile pe care trebuia sa le efectuam la timp, vom acumula dobanzi sau penalitati care apoi vor putea adauga presiune pe compania noastra, provocand uneori colaps sau pasi gresiti. Cu ajutorul softului WinMentor, poti foarte simplu sa iti setezi notificari pentru plati sau sa verifici in orice moment, cu doar cateva click-uri, care este situatia la zi a facturilor. 

  1. Cheltuielile sunt si ele o lege importanta ce trebuie urmarita

Multi manageri nu stiu cu exactitate care sunt cheltuielile lunare ale companiei, cheltuielile recurente sau ce plati suplimentare trebuiesc realizate intr-o anumita perioada, iar acest lucru are un efect nociv asupra companiei. 

Fara sa stii unde se duc banii, este greu sa indentifici zonele in care ai putea sa imbunatatesti costurile. De aceea, este recomandat sa iti urmaresti cheltuielile la zi folosind functionalitatile WinMentor de contabilitate primara, introducand toate facturile primite. 

  1. Inventarul corect este mama succesului

Se intampla de foarte multe ori sa ramanem pe stoc cu mai multe produse, asa cum se intampla sa ne lipseasca, lucru care nemultumeste clientii obligati sa astepte produsele pe care le-au comandat. Imbunatatirea modului in care iti gestionezi inventarul poate fi o modalitate excelenta de a economisi in contextul companiilor mici. 

Urmand aceste sfaturi de baza, vom avea o abordare financiara mult mai sanatoasa in ceea ce priveste bunul mers al companiei, dar ca afacerea noastra sa nu stagneze in timp ce aceste lucruri se realizeaza manual, trebuie sa stim ca putem apela la o solutie precum WinMentor care ofera numeroase avantaje prin comparatie cu sistemele manuale.  

In cazul in care v-ati decis, va asteptam sa gasim impreuna solutia cea mai adecvata companiei si afacerii dumneavoastra! 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra! 

Activ