fbpx

Cum ajuta automatizarea întreprinderile mici

Home/ERP, News, SoftONE, WinMENTOR/Cum ajuta automatizarea întreprinderile mici

Odată cu îmbunătățirea tehnologiilor de automatizare, întreprinderile mici nu trebuie să se îngrijoreze de experimentarea cu automatizarea. Aceștia pot încorpora în siguranță unele dintre tehnologiile care servesc scopurilor practice pentru organizațiile lor.

Software-ul de automatizare, WinMENTOR ENTERPRISE sper exemplu, vă ajută să curățați declarațiile, să semnați documente electronic etc.. Am văzut in repetate randuri cum automatizarea poate îmbunătăți semnificativ modul în care se desfășoară activitatea intr-o afacere mica sau mijlocie. Mai jos sunt câteva modalități prin care automatizarea vă poate ajuta întreprinderile mici si mijlocii.

  1. Productivitate

Unul dintre obiectivele de bază ale oricărei forme de tehnologie este eficiența. Automatizarea, la fel ca multe tehnologii care se desfășoară în industrii, poate crește eficiența exponențial prin reducerea timpului pentru a îndeplini sarcini banale într-un ritm mai rapid. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că automatizarea poate crește toate tipurile de productivitate. Tehnologia funcționează cel mai bine atunci când este implementată pentru sarcini obositoare și repetitive.

În timp ce inteligența artificială s-a îmbunătățit rapid în ultimii ani, ea nu a devenit încă un substitut pentru creierul uman. Există multe sarcini sau operații într-o afacere mică care necesită încă intervenția umană, atât cognitivă, cât și fizică în cazul activităților complexe.

Automatizarea poate spori productivitatea întreprinderilor mici, ajutându-le să aibă grijă de procesele încărcate “frontal” care, în mod normal, ar necesita timp.

2. Precizie

Programele software sau algoritmii elimină posibilitatea erorii umane. Indiferent de cât de abilă sau de sârguincioasă este o persoană, există întotdeauna unele șanse de a greși, iar acest lucru necesită eforturi suplimentare sub formă de revizuire pentru a fi corectate.

Din această cauză, multe erori trec neobservate până când provoacă probleme. Astfel de probleme pot fi evitate dacă este implementată automatizarea. Procesele întregi pot deveni mai simple. Întreprinderile mici pot trece la software de contabilitate WinMENTOR și la alte tipuri de aplicații pentru eficiență, productivitate și precizie.

3. Colaborare îmbunătățită

Fiecare afacere este alcătuită dintr-o grămadă de piese în mișcare, cu echipe diferite care lucrează la sarcini diferite și angajați purtând aproape întotdeauna o serie de pălării diferite și jonglând cu multiple responsabilități simultan.

Acesta este motivul pentru care este atât de ușor ca proiectele – chiar și cele foarte importante – să se piardă puțin în amestec.

Instrumentele de automatizare simplifică comunicarea, mențin pe toată lumea pe aceeași pagină, furnizează referințe la activitățile și abordările anterioare și pot face ca stabilirea obiectivelor și termenelor să fie ușoare și automate. Urmărirea progresului și obținerea unei viziunii mai bune despre locul/locurile în care resursele pot fi alocate cel mai bine devine mult mai ușoară odata cu automatizarea.

4. Moralul angajatului

Multor angajați nu le plac sarcinile monotone. Sarcinile repetitive devin plictisitoare și oferă puțin catre deloc sentiment de satisfacție la locul de muncă. Atunci când un software ca si SoftONE ERP sau SFA preia astfel de sarcini, eliberează angajații să se concentreze pe activități mai productive, în special pe cele în care angajații își pot folosi potențialul cognitiv. Creierul uman este capabil de o mulțime de lucruri dacă este folosit în mod eficient.

A petrece prea mult timp pe sarcini “mincinoase” epuizează oamenii și îi face mai puțin probabil să fie creativi sau motivați, dupa cum am experimentat si observant si noi, dupa feedback-ul partenerilor si al clientilor nostrii.

Efectul automatizarii asupra moralului angajaților are o reacție în lanț, care poate îmbunătăți o afacere mică. Angajații epuizați și nefericiți de obicei nu contribuie pozitiv la cultura locului de muncă. Este probabil ca angajații să fie mai investiți, curioși, motivați și în căutarea excelenței atunci când sunt mulțumiți de munca lor.

Creșterea moralului oferă acest tip de satisfacție la locul de muncă.

5. Adoptarea automatizării în afacerea dvs.

La sfârșitul zilei, automatizarea oferă proprietarilor de afaceri inteligenți și înțelepți o pârghie pentru a beneficia de mai mult timp si o vedere de ansamblu. Cu toate acestea, încercarea de a vă automatiza afacerea fara consultanta din partea unor specialist cu experienta in acest domeniu poate fi perceputa ca o sarcină insurmontabilă. Mai ales dacă începeți de la zero, fără experiență în automatizare anterior.

Cea mai bună abordare este de a găsi pe cineva care sa inteleaga pe deplin aspectele afacerii dumneavoastra, procesele din cadrul companiei si sa lucreze intr-o colaborare stransa cu dumneavoastra pentru a se asigura o transformare digitala care sa fie in totalitate benefica pentru dumneavoastra, nu doar partial.

Noi, la scribsoftware, punem foarte mult accent pe intelegerea deplina a afacerii tale, pentru a ne asigura ca orice aplicatie, orice pas si orice program folosit, este solutia cea mai buna pentru modul in care afacerea isi desfasoara activitatea.

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne contactati telefonic sau pe mail si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra!

Activ