Web
Analytics

Cum poate scribsoftware sa ajute dezvoltarea afacerii tale?

Home/Cum poate scribsoftware sa ajute dezvoltarea afacerii tale?

Cum poate scribsoftware sa ajute dezvoltarea afacerii tale?

Buna ziua,

Numele meu este Florin GALEA și reprezint compania Scribsoftware. Oferim și dezvoltăm soluții software prin intermediu cărora ne ajutăm clienții să-și gestioneze cât mai eficient afacerea. Facem asta de peste 10 ani și am implementat în peste 60 de firme din diverse domenii de activitate: comerț, producție, retail, servicii, HORECA, etc. 

Mai jos sunt câteva dintre activitățile sau rapoartele care pot să contribuie la eficientizarea activității:

  • Integrarea tuturor activităților de vânzare într-o singură aplicație (magazin, online și distribuție);
  • Gestionarea comenzilor de la clienții, atât a celor venite din online cât și a comenzilor primite pe mail sau telefon;
  • Informații legate despre disponibilitatea stocurilor, indiferent de localizarea acestora (gestiunea, magazin, punctul de lucru);
  • determinarea profitabilității pe centre de cost;
  • evidența tranzacțiilor în lei și în valută;
  • situații analitice legate de soldurile clienților și furnizorilor. Evidența CEC-urilor și a biletelor la ordin date și primite. Situații legate de încasări și plății ale perioadei curente și viitoare;
  • rapoarte de vânzări și adaos pe produse, clase de produse, magazin, clienții, zone geografice. Topul clienților după valoare facturată sau adaos.
  • toate înregistrările se află într-o singură aplicație, nu este necesar importul de date dintr-o aplicație în alta.

În mod sigur sunt mai mulți factori pe care doriți să îi îmbunătățiți și mi-ar face plăcere să ne întâlnim să discutăm despre ei și cum putem să vă ajutăm în implementarea lor. Credem că produsele și serviciile noastre pot să aducă un plus de valoare activității pe care o desfășurați și acces mai ușor la informații.În speranța că ați găsit interesantă propunerea mea, vă rog să completații informațiile de mai jos sau să ne contactați pe email sau telefonic.

Florin GALEA, 0729 905 555, florin@scribsoftware.roProdusele și serviciile noastre care pot să te ajute:

erp
Solutii software pentru afaceri:

Implementăm soluții software care vă permit urmărirea întregii activități într-o firmă (ERP), aplicații care vă ajută să gestionați relația cu clienții (CRM), soluții de urmărire și automatizare a activității agenților economici (SFA) sau a depozitului (WMS). Aceste aplicații generează cantități mari de date, date care trebuie afișate într-o manieră cât mai accesibilă și ușor de interpretat. Acest fapt este posibil prin intermediul aplicației de raportare (BI).Aici găsiti o pagină care poate să vă răspundă la întrebarea dacă aveți nevoie de noi

Magazin online

Dezvoltăm magazine (aplicații) online care să vă ajute în prezentarea și comercializarea produselor în mediul virtual. Magazinul online nu este doar o pagină web, este un complex de procese, aplicații, comunicații electronice care permit unei societăți să ofere clienților un spațiu de informarea asupra produselor/serviciilor puse la dispoziție și comercializarea acestora.

Dezvoltare software personalizat

Unicitatea fiecărei companii face ca și cerințele/nevoile acestora să fie foarte diverse. Deoarece credem că soluțiile software asigură un avantaj competitiv companiilor, dezvoltăm aplicații pliate pe nevoile clienților noștri, integrând toate activitățile într-o singura aplicație, asigurându-se astfel o gestionare optimă a activităților de achiziție, vânzări, logistică, financiar, etc.

O parte din clienții noștri:

"Implementarea soluției oferite de cei de la Scribsoftware, ne-a permis să integram atât activitatea de comerț prin magazinul propriu cât și cea de distribuție. Avem acces la toate informațiile legate de stocuri, vânzări, scadente, etc în timp real, atât din rețeaua proprie cât și din afara acesteia .Una dintre activitățile noastre cheie este evidența și onorarea comenzilor de la clienți. Soluția implementată acoperă acest aspect, în plus permițând urmărirea comenzilor și de la persoane fizice și închiderea cu bon fiscal sau factură. Aplicația permite înregistrarea și a comenzilor de la furnizori, astfel fiind integrate atât activitatea de aprovizionare, cât și cea de vânzare."

Aldo Altmann, administrator Baupro

Comerț cu amănuntul

Echipa noastră a integrat activitatea magazinelor proprii, a magazinului online, a activității de producție într-o singură aplicație asigurând o viziune unitară asupra întregii activități.

www.sabrini.ro

Comerț online, distribuție

scribsoftware a dezvoltat magazinul online integrat cu aplicația ERP, fapt ce permite schimbul automat de informații. Astfel clienții se generează automat ca urmare a înregistrării online, comenzile se preiau din online în aplicația ERP, disponibilitatea stocurilor este afișată online.

Distribuție cafea

Am integrat cu aplicația ERP activitatea agenților comerciali prin automatizarea procesului de culegere a comenzilor de pe teren, acces la informații legate de stoc sau sold clienți, etc.

www.mokadorromania.ro