Web
Analytics

De ce echipamente IT?

Home/Uncategorized/De ce echipamente IT?

Cand spunem solutii integrate, ne gandim la o insumare de elemente software si hardware, care se intrepatrund si vin in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va o crestere a productivitatii si profitabilitatii companiei dumneavoastra. De ce echipamente IT? Deoarece ele pot completa perfect softul pe care il aveti si pot oferi randament. Deoarece echipamentul pe care il aveti acum este uzat sau deposit si trebuie inlocuit pentru a putea sa va cresteti productivitatea in munca. Deoarece intr-o era a tehnologiei, hardware-ul a devenit nu esential ci vital oricarei companii care se respecta si doreste rezultate fiabile si de durata.

Pentru a face o investitie de succes, care sa se muleze aproape perfect pe asteptarile si necesitatile dumneavoastra, este necesar sa fie parcursi cativa pasi importanti.Trebuie sa stim exact ce avem nevoie! Fiti atenti insa la idea de ceea ce va doriti si ceea ce aveti practic nevoie. Echipamentul trebuie sa vina ca un raspuns la nevoile companiei, a celui care il utilizeaza si nu a ceea ce ne dorim noi. Caracteristicile echipamentelor, tin de partea de tehnologie si este indicat daca nu aveti in firma, sa apelati la un consultant IT. Aici, va putem ajuta tot noi. Cu o experienta de ani de zile in domeniu va putem oferi solutii reale si sincere in achizitionarea unei palete largi de servere, sisteme de calcul, componente, consumabile, echipamente şi consumabile pentru reţea, toate sub semnul unor branduri  renumite, care confirma astfel calitatea produselor pe care vi le recomandam. Cu servicii care vin in intampinarea problemelor dumneavoastra, cu echipamente competitive, ScribSoftware poate fi prietenul dumneavoastra de incredere pe termen lung si foarte lung.

Daca doriti mai multe informatii, va stam la dispozitie cu orice sugestii sau specificatii, care sa vina in ajutorul dumneavoastra. Datele noastre de contact sunt:

Adresa:
Chișoda, str. Someș, nr. 38, CP 307221, jud. Timiș

Office:
Mail: office@scribsoftware.ro
Fix: 0374-998 222
Fax: 0356-105 239

Suport:
Mail: suport@scribsoftware.ro
Fix: 0374-998 222

Persoana de contact:
GALEA Ștefan-Florin
Mobil: 0729-905 555

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *