Web
Analytics

De ce sa apelam la o solutie sofware dedicata salarizarii

Home/ERP, General, News, Produse, SoftONE, WinMENTOR/De ce sa apelam la o solutie sofware dedicata salarizarii

program de gestiune

salarizare

La timpuri parca puse pe rapid si foarte rapid, tot mai multe companii apeleaza la implementarea unor solutii software dedicate salarizarii sau aleg sa externalizeze cu totul aceasta activitate catre furnizori specializati, fiabilizand astfel compania si profitabilizand timpul, si astfel, banii, deoarece toti stim vorba: „Timpul inseamna bani!”. 

Antreprenorii si managerii din companii au ajuns la concluzia ca implementarea unui program de calcul salarii le aduce beneficii insemnate, cuantificate in reducere de timp, bani si personal specializat. Astfel, un soft de salarii poate acoperi volume mari de munca, cu un cost mult mai mic, eliminand totodata si erorile umane ce pot aparea in proces.

Un program de salarizare este un ajutor esential pentru cei care tin contabilitatea primara a firmei, dar si pentru cei care lucreaza la departamentul de resurse umane si tin evidenta salariilor, primelor, concediilor si orelor suplimentare efectuate de angajati.

Prin folosirea unui program special de calcul al veniturilor, angajatorul va avea un mare ajutor in a tine evidenta orelor suplimentare lucrate de salariatii sai, a concediilor medicale si de odihna sau a celor fara plata. In plus, arata foarte clar care este salariul brut si cel net si sumele care reprezinta plata obligatorie a contributiilor catre stat pentru fiecare angajat in parte (nivelul CAS, CASS, impozitul pe venit etc).

Totodata, un soft de acest fel permite managementul corect al performantei, prin evidenta orelor suplimentare si a primelor acordate si tine cont de tipul de contract folosit pentru fiecare colaborator

Un soft de salarizare este parte integrata a unui sistem ERP, fiind special conceput pentru rezolvarea tuturor problemelor de calcul salarial, indiferent de tipul de activitate si de numarul de angajati ai organizatiei care il utilizeaza.

Implementarea unui program de salarizare ofera avantajul folosirii unui instrument sigur si exact pentru introducerea si prelucrarea datelor despre angajatii unei companii.

WinMentor este un soft oferit de Scribsoftware, care contine si modulul de salarizare si este conceput pentru a acoperi 3 domenii principale:

  • Managementul de personal
  • Gestiunea salariilor
  • Monitorizarea costului fortei de munca

Specialistii din domeniu afirma ca organizatiile ce utilizeaza un soft de salarizare reduc timpii de procesare si erorile manuale. WinMentor dispune de facilitati puternice privind administrarea fortei de munca. Programul de salarizare pune la dispozitia utilizatorului rapoarte detaliate despre managementul resurselor umane usurand lucrul cu datele din ce in ce mai complexe referitoare la personal.

Principalele avantaje ale implementarii unui soft de salarizare sunt:

  • Managementul angajatilor – evidenta concediilor medicale, ore suplimentare, concedii de odihna etc.
  • Eficientizarea costurilor si a timpului – prin acces facil si rapid la informatii
  • Evitarea greselilor – procedurile de validare si controalele unui program de salarizare nu permit introducerea de date eronate
  • Nu este nevoie de expertiza – daca softul este utilizat in mod corespunzator, angajatii pot gestiona usor si eficient cerintele de salarizare ale companiei
  • Automatizare – se emit automat declaratiile catre stat, adeverintele solicitate de catre angajati precum si documentele de personal (contract individual de munca, act additional etc.).

In concluzie, un soft de salarizare este o solutie software ce ofera informatii valoroase in ceea ce priveste analiza cheltuielilor de personal, precum si impactul acestor costuri asupra companiei.

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere sau un job in domeniu, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra! 

Activ