Web
Analytics

De ce sa ne alegeti pe noi?

Home/General/De ce sa ne alegeti pe noi?

Pentru ca suntem aici pentru a gasi solutii impreuna! Ne nastem in domenii diferite, dar crestem impreuna!

Avem ca obiectiv sa raspundem cu succes necesitatilor companiilor mici, mijlocii sau mari! Indiferent de domeniul de activitate, menirea noastra este sa va ascultam, sa va oferim solutii complete conforme cu legislatia in vigoare sau sa cautam alaturi de dumneavoastra o solutie personalizata nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.

Scribsoftware. ro are o echipa tanara, dar care are insumata de-a lungul impului o experienta vasta in domeniu, fiind implicati de mai multi ani in acest domeniu.

Suntem dedicati si obiectivi, de aceea intelegem ca implementarea unui sistem informatic care are in centru o aplicatie de tip ERP presupune si un proces consistent de pregatire a personalului, de aceea, noi va oferim consultanta pe toata perioada: de la decizie, pana la implementare si ramanem alaturi de dumneavoastra cu suport tehnic si dupa ce personalul a inteles cum sa foloseasca solutia.

Consideram ca pe langa consultanta si suport, informatia este cea mai importanta resursa a unei companii, de aceea, va punem la dispozitie toate informatiile d ecare aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in afacerea pe care o derulati.

Deoarece facem ceea ce ne place si suntem pasionati de tehnologie, dar si de contabilitate, am cautat mereu sa imbunatatim serviciile noastre, sa le diversificam, sa ne dezvoltam si sa crestem alaturi de noi afacerile dumneavoastra, relatii de afaceri pe termen lung si oameni in care simtim sa investim mereu, pentru a putea fi mereu cu un pas inaintea cerintelor.

Intr-un mediu mereu in schimbare, in care tehnologia a devenit un fel de himera pe care trebuie sa o anticipam, Echipa Scribsoftware considera ca are toate resursele pentru a va duce afacerea acolo unde dumneavoastra ati planificat ca ea sa ajunga!