Web
Analytics

De ce un magazin online? Pentru că este eficient și avantajos!

Home/Uncategorized/De ce un magazin online? Pentru că este eficient și avantajos!

Ceea ce fiecare antreprenor și nu numai, ar trebui să înțeleagă, este faptul că imaginea online a brandului este deosebit de importantă, de aceea, când vine vorba despre acest aspect, trebuie să ne canalizăm atenția spre două aspecte foarte importante: promovare și vânzare, amâdouă aspectele fiind deosebit de importante pentru afacerea noastră ca impact imediat sau de durată! În cazul vânzării, unii apelează atât la un magazin fizic, cât și la un magazin online, sau, după caz, doar la magazinul online, care oferă clientului aceleași produse și servicii. Unde mai pui, că nu mai trebuie să ne deplasăm nicăieri și produsele dorite, ajung direct la noi, totul fiind foarte simplu, la un click distanță!

Tocmai de aceea, în acest articol, vom aborda subiectul magazinelor online și aspectele de care ar trebui să ținem cont, atunci când vine vorba să creăm un spațiu virtual, în care nu doar ne vom promova, dar ne vom expune produsele, serviciile, brandul și le vom vinde unui număr nelimitat de clienți, a căror arie este de asemenea nelimitată

În ultimii ani, tot mai mulți oameni preferă să își facă shopping-ul online. De ce? Este mult mai simplu, mai ales, că timpul nostru fizic este din ce în ce mai limitat și nu ne mai permitem să mergem atât de des la cumpărături. Shopping-ul din fața calculatorului și confortul casei noastre a devenit mult mai ușor, practic și distractiv, chiar.

Ca o paranteză importantă, ar fi faptul că în alte state, comerțul online este prezent de foarte mulți ani, iar oamenii sunt deja familiarizati cu acest aspect, dar în România, comerțul online a avut un start mai lent, însă a cunoscut o creștere continuă și deosebită în ultimii ani. Nu doar în statistici, dar faptic, prin cifra de afaceri.

Pentru cei dintre voi care cochetează cu ideea de e-commerce dar care sunt încă nehotărâți, descurajați, înhibați de anumite aspecte ce țin de acest domeniu, vom prezenta câteva aspecte și beneficii ale unei investiții într-un magazin online.

Ce trebuie să știți este faptul că acest gen de comerț, poate fi dezvoltat pentru orice produs sau serviciu existent la ora actuală pe piață și se poate extinde mereu. De la produse de îmbrăcăminte, la electrocasnice, bijuterii, turism, IT, educație, cosmetice, magazinul online este o soluție reală și fiabilă, care poate porni în orice moment și poate realiza profit. Cât de mare? Asta depinde și de modalitatea de promovarea a afacerii dumneavoastră!

Totul trebui să plece de la o viziune, idei bine conturate, o promovare bună și o infrastructură de e-commerce performantă.

Ce este de fapt un magazin online?

Un magazin online reprezintă un spațiu virtual asemănător cu cel fizic, pe care îl vei folosi în prezentarea și promovarea produselor sau serviciilor pe care le pui la dispoziție, unui număr nelimitat de oameni și potențiali clienți.

Prin structura platformei, magazinul online oferă oamenilor posibilitatea de a intra în posesia produselor pe care tu le comercializezi, iar ei sunt interesați. Totul este foarte simplu. Ei văd produsul, prețul expus și lansează comanda pe baza unor date personale și de contact

Avantajele de a avea un magazin online:

– magazinul online este mult mai ușor de gestionat, deoarece ai accest instant la stocuri, la informațiile oferite de client, la bani, etc

– magazinul online este mult mai accesibil și se promovează unui număr nelimitat de persoane, spațiul online fiind foarte vast

– comenzile pot fi plasate la orice oră și de oriunde. În ultima vreme, comenzile putând fi trimise și către alte țări, altele decât România, prin sistemul de curierat flexibil și rapid

–  personal redus, costuri, impozite și taxe reduse sub acest aspect

– posibilitatea de a vă afișa toate produsele în magazin, personalizat și frumos

Cu alte cuvinte, magazinul online este mult mai eficient, are costuri mult mai reduse și este în avantajul tuturor. Și al nostru, al celor care ne dorim un magazin online și al celor care deținem unul, dar și al clienților, care din lipsa timpului fizic, sau pentru că nu le place înghesuiala sau să piardă vremea prin magazine, acest trend, este nu un moft, ci un ajutor real, un avantaj major și o necesitate!

În timp ce bem cafeaua, călătorim cu trenul, ne așteptăm rândul la finanțe, la medic, sau pur și simplu suntem în vacanță, putem să ne facem cumpărăturile cu un simplu click! Eficient și avantajos!

Vrei să descoperi mai multe despre un magazin online, contactează-ne la:

Adresa:
Chișoda, str. Someș, nr. 38, CP 307221, jud. Timiș

Office:
Mail: office@scribsoftware.ro
Fix: 0374-998 222
Fax: 0356-105 239

Suport:
Mail: suport@scribsoftware.ro
Fix: 0374-998 222

Persoană de contact:
GALEA Ștefan-Florin
Mobil: 0729-905 555

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *