Web
Analytics

Domeniul hotelier si automatizarea

Home/ERP, General, News, Produse, SoftONE, WinMENTOR/Domeniul hotelier si automatizarea

program de gestiune

Domeniul Hotelier

Chiar daca ne asteptam sau nu, tehnologia avanseaza si o face intr-un mod alert, dandu-ne cumva intreaga activitate peste cap si obligandu-ne sa tinem pasul cu ea daca vrem sa fim in trend si in pas cu viitorul marketingului global. Daca in plan personal, poti alege daca sa te alaturi sau nu revolutiei gadget-urilor, cand vine vorba de business, adaptarea la acest trend este obligatorie pentru a avea succes. 

Domeniul hotelier este un bun exemplu In acest sens deoarece acest segment de marketing se afla in continua dezvoltare fiind un business orientat inspre satisfacerea nevoilor clientilor in cel mai bun mod. Eficienta este cuvantul cheie, iar cel mai bun mod de a o obtine este implementarea unor solutii moderne tehnologice. 

De ce sa alegem tehnologia? Deoarece clientii isi doresc performanta, rapiditate, precizie, securitate, iar aceste elemente, doar automatizarea le poate oferi. 

Cum? Printr-un soft care ne ofera o interfata prietenoasa si care centralizeaza toate datele de interes pentru activitatea zilnica din cadrul unui hotel, pensiune, restaurant, etc. 

  1. Evidenta cea de totate zilele

Pentru clienti, intreaga experienta a sederii la un hotel se creeaza in jurul receptiei. Acolo se cazeaza, acolo achita, acolo intreaba ceea ce-i intereseaza. Dar oricat de bine-voitor ar fi personalul, in lipsa unor informatii bine puse la punct, mai devreme sau mai tarziu acesta va fi pus in situatia neplacuta de a face o greseala. Nu exista lipsa de profesionalism mai mare decat sa trimiti un client intr-o camera care nu a fost pregatita in prealabil. Aici intervine aplicatia noastra care centralizeaza date privind evidenta rezervarilor, dar nu doar. 

Alte lucruri care sigur te intereseaza sunt tarifele adaptabile. Configurarea tarifelor pe tipuri de camera cu posibilitatea modificarii la cazare sau acordarea unui discount, sau introducerea platii in avans si stornarea avansului automat la emiterea facturii sunt elemente care pot sa dea batai de cap facute manual, dar cu o aplicatie se fac simplu si rapid. Odata ce hotelul functioneaza atat de bine, ofera clientului o senzatie de siguranta, care este extrem de importanta pentru a avea succes. 

  1. Orice solutie trebuie sa se poata integra

Cand detii un hotel, este greu sa gestionezi tot ce se intampla cu un client din momentul cazarii pana la momentul plecarii, deoarece trebuie sa tinem cont de o groaza de detalii de care sa tii cont si pentru o singura familie, dar daca ai 100 de oaspeti in acelasi timp, situatia este cu atat mai complicata. Solutia noastra permite permite integrarea cu alte module de restaurant de exemplu, pentru transferul automat al consumatiei pe camera. Trecand in evidenta aceste aspecte pe parcurs ce se intampla, la momentul decazarii, personalul va avea o evidenta completa a sederii clientului. 

  1. Personalul nostru, cartea noastra de vizita

Este important sa mentionam ca un sistem de automatizare nu inlocuieste angajatul, ci il asista si il ajuta sa fie mai eficient. Angajatul nu trebuie sa retina daca persoana X din camera Y a plecat sau daca a consumat si de la restaurant, dar afla in cateva minute tot ce il intereseaza. Raspunsurile rapide si clare pe care le ofera clientilor denota profesionalism, un factor decisiv in decizia clientului de a reveni la hotel sau de a-l recomanda si altcuiva. 

Pe langa aceste beneficii, un program performant trebuie sa ofere rapoarte contabile, acces de la distanta si multe alte solutii care nu doar ca vor misca mai rapid lucrurile pentru clienti, dar si pentru noi ca manageri, personal si afacere. 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra! 

Activ