Web
Analytics

Soluţii – Servicii & Altele

Home/Echipamente SPECIFICE/Soluţii – Servicii & Altele

Soluţii – Servicii & Altele

Mobilitatea a devenit o necesitate stringentă pentru toate companiile, accesul la informaţie fiind vital pentru desfăşurarea unei activităţi economice eficiente şi dezvoltarea unui avantaj competiţional.

Utilizarea terminalelor mobile permite accesul la date în timp real, permite personalului de pe teren să fie mai eficient. Compania poate să urmărească eficienţa personalului, poate asigura un nivel ridicat de calitate al serviciilor prestate. Optimizarea relaţiilor cu clienţii, creşterea eficienţei salariaţilor, reducerea erorilor de operare, sunt necesare pentru a face faţă concurenţei şi a asigura servicii de calitate crescută a clienţilor.

Utilizarea echipamentelor mobile elimină în totalitate munca pe hârtie, permite o transmitere mai eficientă a informaţie, deci o comunicare mai bună între diversele departamente ale companiei.
Dotarea echipei de vânzare cu terminale mobile pentru organizarea, urmărirea şi atragerea de noi clienţi vă aduc avantaje legate de accesul la informaţie despre un potenţial client, istoricul clientului, grila de preţuri personalizată, produsele şi serviciile achiziţionate, volumul schimburilor comerciale realizate cu acesta, vă permite să oferiţi soluţii şi propuneri personalizate pentru extinderea relaţiei cu clienţii.

Automatizarea gestionării depozitelor vă ajută să creşteţi productivitatea lucrătorilor din depozit prin reducerea timpilor necesari înregistrării, identificării şi livrării produselor. Integrarea soluţiilor de urmărire a depozitelor cu soluţii de urmărire a relaţiilor cu clienţii face posibilă o evidenţă optimă a comenzilor, începând din momentul înregistrării acestora în sistem (fie electronic, fie manual de către un responsabil de vânzări), până în momentul livrării din depozit.
Echipamente utilizate:

  • terminale mobile portabile cât şi cele montate pe stivuitoare;
  • echipamente necesare comunicaţiei wireless;
  • imprimante de coduri de bare;
  • utilizarea tehnologiilor cu coduri de bare sau RFID pentru identificarea produselor;
  • aplicatoare pentru ataşarea etichetelor la produse;
  • imprimante termine;

Utilizarea soluţiilor de evidenţă automată a depozitelor vă permite o urmărire eficientă a produselor, reducerea erorilor de operare din sistem, eficientizarea activităţii de inventariere, îmbunătăţirea activităţii de picking, reducerea timpilor necesari realizării livrarilor din depozit.