Web
Analytics

ESET primește cel de-al 75-lea premiu Virus Bulletin “VB100”

Home/ESET/ESET primește cel de-al 75-lea premiu Virus Bulletin “VB100”

NOD32 deține mai multe premii “VB100” decât orice alt producător

ESET, liderul în protecția proactivă a PC-urilor ce aniverseaza anul acesta 25 de ani de tehnologie, a atins un nou prag de succes prin dobândirea celui de-al 75 premiu oferit de către renumita organizație britanică de testare a soluțiilor antivirus. Acestă realizare poziționează ESET NOD32 Antivirus în prima poziție din industrie, din punctul de vedere al numărului de premii VB100 câștigate.
ESET NOD32 Antivirus 5 a fost testat în mediul de lucru Windows 7, obținând rezultate impresionante în toate categoriile. “Înregistrând în continuare o rată de succes neegalată, linia de produse ESET a evoluat continuu în ultimii ani, fără să pună probleme” susține Virus Bulletin în ultimul său raport. Premiul Virus Bulletin reprezintă o distincție stimată și apreciată extensiv în industrie datorită metodei de testare riguroase, dar și pentru ca nu este solicitată o taxa de participare iar repetarea unui test picat nu este posibilă.
“Cel de-al 75-lea premiu reprezintă un adevărat obiectiv intermediar atins, venind la 14 ani după ce am câștigat primul astfel de premiu cu NOD32 1.00. A fost, retrospectiv privind, un bun start pentru produsul NOD32. Acum în 2012, încă o dată, acest premiu este o dovadă a stabilității și încrederii care poate fi investită în tehnologia și echipă noastră care susține continuu produsul”, spune Richard Marko, CEO ESET.

“Chiar dacă obținerea unui nou astfel de premiu nu mai vine ca o surpriză, ea solicită din ce în ce mai mult efort și o performanță fără eroare, pe măsură ce dificultatea crește ,” adaugă Juraj Malcho, Chief Research Officer în cadrul ESET.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *