Web
Analytics

ESET a primit din partea Virus Bulletin (UK) premiul cu numărul 80 și sărbătorește simultan recordul a 10 ani de premii consecutive, fără teste pierdute

Home/ESET, News/ESET a primit din partea Virus Bulletin (UK) premiul cu numărul 80 și sărbătorește simultan recordul a 10 ani de premii consecutive, fără teste pierdute

ESET, un lider în protecția proactivă oferită de peste 25 de ani PC-urilor, sărbătorește un record în industrie – 10 ani de premii consecutive VB100, precum și recordul de 80 de premii oferite de către Virus Bulletin, o binecunoscută organizație independentă de testare a soluțiilor software, cu sediul în Marea Britanie. Tehnologia ESET NOD32 a primit astfel mai multe distincții VB100 decăt oricare alt producător care activează în industrie.

Prima pagină

Contactati-ne

Noutati

”ESET a participat în testele comparative VB încă de la începutul anilor 90, iar produsul lor continuă să își sporească performanța de fiecare dată. Felicităm cu acestă ocazie echipa ESET care a atins acest număr impresionant de premii VB100 Awards, cu un șir neîntrerupt de victorii succesive, care se întind pe o durată de 10 ani, fără să rateze sau să lipsească vreodată din teste, în tot acest interval,” spune John Hawes, Consultant Technic și Director al echipei de testare din cadrul .

Trecerea testului și primirea certificării „VB100“ reflectă capacitățile, atât ale produsului antivirus testat cât și cele ale echipei de cercetare și dezvoltare, de a detecta toate codurile malițioase în regim „In-the-Wild“ având totodată zero alarme fals pozitive. „Să nu înregistrezi nici un eșec vreme de zece ani arată standardele înalte și fiabilitatea oferită de software-ul ESET,“ spune Juraj Malcho ESET Chief Research Officer.

Raportul Virus Bulletin din iunie 2013, dedicat platfomei Windows Server 2012, confirmă că ESET a obținut rezultate impresionante la toate categoriile: “Interfața este similară cu cea oferită de producător în segmentul utilizatorilor casnici: modernă și elegantă, permițând un nivel excelent de configurare.” În raport se mai precizează: “Rata de detecție a fost splendidă, cu rezultate bune la toate categoriile, și fără probleme în WildList sau în evaluarea corectă a conținutului neinfectat din testele specifice.”vb100-june“În cadrul ESET, obiectivul nostru de bază a fost întotdeauna cel de a proteja utilizatorii și datele lor, oferind în același timp soluții care au un impact minim asupra performanței sistemului. Produsele ESET sunt în prezent folosite și recomandate de către milioane de utilizatori în întreaga lume și acest premiu VB100 este o dovadă în plus că aceștia se pot simți în siguranță online și se pot bucura, fără griji, de spațiul cibernetic”, spune Richard Marko, ESET Chief Executive Officer.

Al 80-lea premiu VB100 nu reprezintă singurul test sau certificare recentă care atestă înalta calitate pe care o demonstrează soluțiile ESET pe toate platformele, și prin care acestea depașesc multe din soluțiile competitoare. De-a lungul anului 2012 ESET ca câștigat , premiul anual dedicat suitelor de securitate și produselor antivirus de sine statatoare. Feedback-ul primit din partea a 25 milioane de utilizatori la nivel global a adus ESET în poziția celei mai recomandate companii din industria antivirus. În mod similar, ESET a înregistrat un scor înalt în cadrul . “Este al doilea an la rând când ESET primește distincția de aur în opțiunile cititorilor, demostrând că este un competitor redutabil în categoria soluțiilor antimalware dedicate segmentului endpoint”, spune TechTarget.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *