Web
Analytics

ESET Smart Security 5 câştigarea premiului “2011 Best Usability”

Home/News/ESET Smart Security 5 câştigarea premiului “2011 Best Usability”

ESET Smart Security 5 obţine distincţii de top din partea laboratoarelor de testare independente

Best_Usability 2011_ESET

ESET anunţă câştigarea premiului “2011 Best Usability” oferit de către institutul AV-TEST, un furnizor internaţional, independent, de servicii care activează  în sfera securităţii IT şi a studiilor antivirus. ESET Smart Security 5 a fost distins cu “Best Usability” pentru numărul foarte redus de alarme fals pozitive şi pentru impactul foarte mic asupra performanţei sistemului.

Premiile AV-TEST disting produsele antivirus eficiente care oferă performanţă ce contribuie la stabilirea standardelor curente în domeniul securităţii IT şi care aduc o contribuţie semnificativă în ceea ce priveşte prevenirea incidentelor de securitate din domeniul comunicării datelor. În mod particular, premiul “Best Usability” oferit de către AV-TEST desemnează suita de securitate software care are cel mai redus impact asupra sistemului. Produsele au fost testate pentru a depista încetinirea medie pe care o exercită asupra computerului în utilizarea zilnică, după numărul de alarme fals pozitive,  false avertizări şi blocări eronate   ale unor aplicaţii software legitime.

“Nici un alt produs destinat utilizatorilor casnici, testat de către noi în 2011 nu se apropie de ESET Smart Security în ceea ce priveşte scorul ridicat obţinut în utilizare,” a spus Andreas Marx, CEO la AV-TEST.

Acestă distincţie obţinută continuă şirul de premii recente pe care ESET le-a primit în industrie, printre care se numără şi al 71-lea premiu “VB100” oferit de către Virus Bulletin. ESET NOD32 Antivirus deţine recordul mondial de premii VB100 câştigate, dintre toţi producatorii de soluţii antivirus, ultimele 50 de premii primite fiind consecutive.  ESET a obţinut de asemenea recent premiul “2011 Top Rated Product”, precum şi premiul “Best Overall Speed 2011” dar şi ce-l de-al şaselea premiu consecutiv “Advanced+” în testele de performanţă derulate de către AV-Comparatives.

“Suntem multumiţi că AV-TEST oferă recunoaştere uşurinţei în utilizare oferite de către produsele ESET,” declară Richard Marko, CEO în cadrul ESET. “Crearea unui produs care să ofere protecţie superioară şi care să aibă un impact cît mai mic asupra resurselor sistemului pe care rulează a fost întotdeauna scopul nostru iar acest premiu susţine şi mai mult angajamentul pe  care l-am luat.”

Pentru lista completă a soluţiilor de securitate ESET şi pentru a afla mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi: https://scribsoftware.ro/solutii.securitate

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *