Web
Analytics

ESET Cyber Security pentru platforma Mac

Home/ESET/ESET Cyber Security pentru platforma Mac

ESET lansează o nouă versiune a protecției pentru platforma Mac – ESET Cyber Security.
Modulul avansat Anti Phishing și scanerul Social Media ESET protejează într-o măsură şi mai mare utilizatorii de Mac și datele pe care aceştia le deţin, fără să le limiteze performanțele.

ESET, liderul global în protecția proactivă digitală, ce deţine recordul a 10 ani de premii consecutive Virus Bulletin (UK) pentru tehnologia ESET NOD32 ®, anunţă astăzi lansarea noilor soluţii ESET Cyber Security Pro și ESET Cyber Security. Ambele produse livrează nivele suplimentare de protecție faţă de caracteristicile de securitate înglobate de către sistemele de operare Apple.
Cyber Security PROESET Cyber Security

 
 
 
 
 
 
 
 

Prima pagină

 

Contactati-ne
Noutati 

Printre noile funcţionalităţi cheie se numără: un nou modul Anti-Phishing ce extinde protecția oferită în faţa atacurilor phishing de tip trans-platformă şi un modul ESET Social Media Scaner – ce protejează utilizatorii pe Facebook și Twitter. ESET Cyber Security și ESET Cyber Security Pro sunt pe deplin compatibile cu cel mai recent sistem de operare Apple, OS X Mavericks ( 10.9 ).

“Fiind rapide, eficiente și fiabile, noile soluţii de securitate pentru platforma Mac au cerinţe reduse de sistem şi oferă ușurință în instalare și utilizare, adică exact ceea ce utilizatorii de Mac așteaptă de la noi “, a declarat Ignacio Sbampato, ESET Chief Sales and Marketing Officer.

“Suntem încântaţi să includem tehnologia antiphishing cu performanţă dovedită, regăsită în produsele ESET pentru Windows și platforme mobile, pentru a proteja utilizatorii împotriva atacurilor de acest tip. În plus, oferim un instrument de scanare a conţinutului accesat pe mediile de socializare online, cu multe caracteristici care oferă utilizatorilor o protecție completă a conturilor lor atunci când utilizează Twitter și Facebook”.

ESET Cyber Security Pro şi ESET Cyber Security protejează mai eficient utilizatorii de Mac și dispozitivele lor, împotriva furtului de identitate sau de date, prin integrarea modulului avansat Anti-Phishing.
Atacurile de tip phishing sunt independente faţă de sistemul de operare iar ESET protejează împotriva lor folosind aceeași bază de date de site-uri phishing folosită pentru produsele sale dedicate Windows și platformelor mobile.
Produsele ESET pentru Mac detecteză atacurile cibernetice şi încercările de subtilizare a informațiilor confidenţiale şi a credenţialelor de către site-uri frauduloase, deghizate în unele legitime.

În decursul anului 2013, ESET a blocat în medie, datorită modulului Anti–Phishing, tentativele de phishing îndreptate asupra a 45.000 utilizatori, contribuind la prevenirea pierderii potențiale a datelor cu caracter personal stocate în conturi online sau pe dispozitivele deţinute de aceştia. În plus, modulul a fost distins tot în 2013 cu distincţia “Gold Award” de către organizația indepenta de testare AV-Comparatives, pentru că a reuşit blocarea a 99% din site-urile care găzduiau tentative de phishing.

Tot în această perioadă, ESET a lansat o versiune avansată a ESET Social Media Scanner ce protejează utilizatorii și contactele lor sociale în faţa conţinutului malware, atunci când este accesat conținut de pe Facebook și Twitter, oferind şi posibilitatea de scanarea automată a acestor conturi, la cerere. În afară de protejarea împotriva conținutului și aplicațiilor potenţial nedorite ce încearcă să se instaleze pe dispozitivul utilizatorului, ESET Social Media Scanner ajută, de asemenea, la gestiona setărilor de confidențialitate ale utilizatorului, sugerând cum acestea pot fi îmbunătățite. Aceasta este o caracteristică binevenită în lumina concluziilor desprinse dintr-un recent sondaj condus de către Harris Interactive, ce arată că mai mult de jumătate din utilizatorii de reţele sociale din SUA nu sunt familiarizati cu politicile de confidențialitate de pe conturile pe care le deţin.

Dezvoltarea ameninţărilor şi codurilor malware care au drept ţintă platform Mac poate fi studiată în detaliu în micro-siteul dedicat, ESET Straight Facts about Mac Malware. Numărul tot mai mare de utilizatori de Mac are drept consecinţă directă faptul că infractorii cibernetici vizează din ce în ce mai des această platformă , tendinţă confirmată de asemenea de către AV-Comparatives, o organizație independentă de testare a software-ului de securitate. Când vine vorba de soluţiile de abordare a acestei problemei, comentatorii au evaluat ESET Cyber Security Pro drept o “excelentă soluție anti-malware pentru Mac OS X. ” [1]

“Proiectate pentru Mac, produsele ESET Cyber Security vă permit să vă bucurați de o interfață intuitivă și familiară și de puterea deplină a Mac-ul oferind o scanare fluentă și rapidă în condiţiile unui consum minim de resurse, ce nu interfereză cu performanța dispozitivului”, declară Mario Turner , Product Manager pentru Cyber Security.

Noile ESET Cyber Security Pro și ESET Cyber Security includ o serie de funcționalități îmbunătățite și setări adaptate pentru a oferi o experienţă de utilizare tipică pentru Mac – la care se adaugă un aspect foarte familiar pentru utilizatorii de Mac şi un set de cerințe foarte reduse de sistem. Mai mult decât atât, soluțiile previn răspândirea conţinutului malware pe alte calculatoare, eliminând de asemenea amenințările destinate Windows și Linux aflate în tranzit, ce ar putea afecta sistemele bazate pe Windows cu care interferează sau comunică un utilizator Mac.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *