Web
Analytics

ESET lansează ESET NOD32 Antivirus 7 și ESET Smart Security 7 în versiune BETA

Home/ESET, News/ESET lansează ESET NOD32 Antivirus 7 și ESET Smart Security 7 în versiune BETA
Protecția îmbunătățită în fața malware-ului le permite acum utilizatorilor să se bucure de tehnologie într-un mod și mai sigur.

ESET, pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită de 25 de ani PC-urilor, anunță lansarea versiunii BETA a emblematicelor produse destinate segmentului consumer: ESET NOD32® Antivirus 7 și ESET Smart Security® 7. Acestea sporesc nivelul de protecție anti-malware oferind simultan utilizatorilor finali capabilități îmbunătățite de curățare a sistemului.

Prima pagină

 

 

Contactati-ne 

Noutati 

Noile produse se remarcă prin amprenta redusă pe care o au asupra sistemului și performanțelor acestuia, oferind acum utilizatorilor o protecție superioară împotriva malware-ului nou, nedescoperit și neclasificat încă, datorită noilor îmbunătățiri tehnologice aduse produselor. Modulul ESET Advanced Memory Scanner integrat în V7 BETA oprește amenințările puternic criptate, concepute special pentru a evita detectarea. Sistemul îmbunătățit de ștergere a malware-ului depistat ajută utilizatorii să elimine rootkit-urile complexe, care erau curățate în prealabil doar prin utilitare de curățare dedicate.

ESET și-a dovedit performanță de top în cele mai recente teste independente, conduse de către AV-Comparatives, obținând al doilea loc printre furnizorii de antivirus la nivel mondial și distincția Advanced+ în testul de performanță din luna mai, cu un scor total de 189.4. În testele de protecție Real-World din aprilie a obținut un scor de impact asupra performanței sistemului de 0,6 și un scor general de 98,9%. **

“Infractorii cibernetici folosesc diverse tehnici de mascare a conținutului malware pentru a evita detectarea de către algoritmii noștrii avansați. Noua tehnologie pe care am introdus-o cu versiunea BETA a produselor noastre, ESET NOD32 Antivirus și ESET Smart Security, va face pentru ei mult mai dificil acest lucru”, spune Palo Luka, ESET Chief Technology Officer. “La ESET, noi creem produse de securitate rapide tocmai pentru a îmbunătăți experiența digitală a oamenilor și pentru a rezolva problemele lor de securitate, permițându-le să se bucure mai mult de tehnologie în condiții de siguranță.”

Îmbunătățirile tehnologice de bază:
ESET NOD32® Antivirus și ESET Smart Security® adăugă niveluri avansate de protecție împotriva amenințărilor, datorită a trei îmbunătățiri tehnologice de bază în detectarea și curățarea malware. Două dintre aceste îmbunătățiri sunt disponibile în versiunea BETA, a treia funcție avansată urmând să fie implementată ulterior:

ESET Advanced Memory Scanner – oprește amenințările puternic criptate concepute să evite detectarea. Având capabilități îmbunătățite pentru analiza decriptată a fișierelor direct în memorie, software-ul poate preveni eficient cele mai noi atacurile malware, pe cele necunoscute și neclasificate încă.

Vulnerability Shield oferă o protecție solidă împotriva tentativelor de a exploata vulnerabilitățile de rețea cunoscute.

Pentru a afla mai multe detalii despre noile funcționalități, vă rugăm să descărcați versiunile V7 BETA și participați la concursul dedicat beta testerilor https://www.eset.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *