Web
Analytics

ESET lansează ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server 2013

Home/ESET, News/ESET lansează ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server 2013

ESET, un pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită de 25 de ani PC-urilor, a anunțat lansarea ESET ® Security pentru Microsoft SharePoint Server. Acest nou produs reprezintă o completare adusă liniei de produse dedicate serverelor, fiind construit pentru a proteja informațiile active și sensibile, stocate în bazele de date de acest tip.

Prima pagină

Contactati-ne

Noutati

Companiile, indiferent de dimensiunea infrastructurii IT, îşi pot proteja acum în mod eficient servere SharePoint cu soluția ESET Security pentru Microsoft Server SharePoint care asigură protecția în timp real atât a serverului cât și a sistemului de fișiere. Serverele sunt protejate împotriva tututor amenințărilor cibernetice, inclusiv a celor care vizează intrarea sistemului de fișiere, descărcările drive-by, sau împotriva exploit-urilor de sistem sau vulnerabilităților specifice. În plus, tehnologia ESET oferă protecție dovedită în timp ce lăsă și mai multe resurse de sistem nealterate pentru sarcinile vitale ale serverului.

“Fără un nivel suplimentar de protecție utilizatorii pot încărca din greșeală fișiere compromise pe serverul SharePoint și pot infecta astfel accidental întreaga bază de date. Soluția este construită pe aceeași bază ca și ESET File Security pentru Microsoft Windows Server, dar adaugă o componentă dedicată de protecție SharePoint”, susține Ignacio, Sbampato, director de vânzări și marketing la ESET.

Noua soluție oferă protecție antivirus și antispyware, filtrare pe bază de reguli, operare fluentă, precum și instrumentele ESET SysInspector și ESET SysRescue. Ea permite de asemenea administratorilor IT din companii să aplice politici de securitate complexe pentru scanarea în timp real, la acces, a fișierelor și să programeze scanări avansate, la cerere, ale întregii baze de date SharePoint. Administrabil de la distanță prin intermediul ESET ® Remote Administrator, produsul oferă filtrare bazată pe reguli, care, pe baza mai multor criterii, inclusiv tipul real de fișier, permite specificarea precisă a elementelor ce trebuiesc scanate, ajutând astfel la optimizarea utilizării resurselor.

Beneficiile oferite de către ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server
Protecție Antivirus și Antispyware – Elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv virușii, rootkit-urile, viermi și spyware-ul. Oferă scanare în timp real, la acces, a datelor stocate pe server, precum și toate instrumentele pentru protecția efectivă a serverelor, inclusiv scut rezident și scanare la cerere. Soluția efectuează, la cerere sau programat, scanări ale conținutului stocat în structura bazei de date SharePoint. Sistemul ESET Self Defense previne dezactivarea neautorizată a sistemului de securitate de către utilizatorii neautorizați sau de către codul malware infiltrat.

Filtrare bazată pe reguli – Permite administratorilor să ajusteze fin nivelul de protecție, prin aplicarea de reguli bazate pe nume, pe dimensiunea sau tipul real de fișier. Acest tip de filtrare permite să se monitorizeze și să se modifice comportamentul și drepturile utilizatorilor atunci când se încărcă fișiere specifice în baza SharePoint.

Cerințe minime de sistem – Protecția eficientă dovedită are o amprentă mică de sistem, lasând mai multe resurse libere pentru sarcinile vitale ale serverului.

Operare fluentă și identificarea conturilor de utilizator folosite în încercările de infiltrare – Se oferă de asemenea dezinstalare protejată cu parolă. Produsul exclude în mod automat fișierele critice de server, recunoscând software-ul serverului, cum ar fi Microsoft SQL Server și Microsoft IIS, detectând deci rolurile serverului. Rezultatul este încărcarea redusă a resurselor, prin excluderea de la scanarea la acces a fișierelor de server critice (data stores, paging files).

ESET SysInspector – Permite efectuarea de analize de sistem în profunzime, pentru a identifica riscurile potențiale de securitate.

ESET SysRescue – Permite crearea în mod automat a unei imagini de boot a sistemul de operare cu soluția de securitate instalată pentru a curăța conținutul malware puternic infiltrat și pentru a restabili funcționarea sistemului.

Citește mai mult despre avantajele produselor ESET pe aici, sau despre acestă nouă soluția aici ESET Security pentru Microsoft SharePoint Server.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *