Web
Analytics

ESET lansează versiunea complet nouă a ESET Mobile Security pentru Android

Home/ESET, News/ESET lansează versiunea complet nouă a ESET Mobile Security pentru Android

ESET, liderul global în protecția digitală proactivă ce deţine un record de 10 ani de premii consecutive Virus Bulletin (UK) oferite pentru tehnologia multiplu-premiată ESET NOD32®, anunță lansarea versiunii complet reconcepute a ESET® Mobile Security pentru Android. Produsul ESET_Mobile_Securityde ultimă generație care asigură securitatea pentru terminale mobile oferă capabilități de scanare îmbunătățite, un modul Anti-Phishing și o interfață grafică complet reproiectată. ESET Mobile Security pentru Android le permite utilizatorilor de smartphone-uri și tablete să se bucure de aventuri tehnologice mobile mai sigure oferind protecție atât împotriva amenințărilor din lumea reală cât și împotriva celor din lumea digitală.

“Creșterea numărului de amenințări dedicate dispozitivelor mobile în combinație cu popularitatea tot mai mare a dispozitivelor Android a creat premizele unei furtuni cu riscuri de securitate cibernetică”, spune Palo Luka, ESET Chief Technology Officer. “ESET este entuziast să ofere o versiune complet refăcută a aplicației de securitate pentru mobile ce oferă acum funcționalități avansate care protejează datele dumneavoastră sensibile în fața amenințărilor oferindu-vă încrederea și relaxarea de a naviga pe internet sau de a descărca aplicații”, adaugă Luka.

Prima pagină

 

Contactati-ne
Noutati 

Caracteristicile cheie și beneficiile oferite de ESET Mobile Security pentru Android:
Protecție & Scanare Antivirus Îmbunătățită — ESET Mobile Security este unul dintre puținele produse de securitate pentru mobile Android care oferă un motor antivirus avansat capabil să detecteze atât amenințările cunoscute cât și pe cele neclasificate încă. Această nouă versiune îmbunătățește detecția și performanța prin utilizatea unei adâncimi de scanare variabile precum și prin caracteristicile de programare a scanării sau de scanare în fundal.
Interfață grafică complet nouă — Acum adaptată pentru tablete atât în afişarea portret cât și pe orizontală, cu optimizări atât pentru controlul tactil cât și sub aspect estetic. 
Ghid interactiv pentru configurarea iniţială sau a funcţiei Anti-Theft — Oferă utilizatorilor satisfacția unei configurări asistate și mai prietenoase.
Filtrare Apeluri & SMS — Blochează SMS-urile şi apelurile la intervalele de timp specificate.
Audit Securitate — Monitorizează permisiunile aplicațiilor instalate, precum urmărirea geo-locației, accesul la agenda de contacte etc. pentru a închide astfel orice breşe suplimentare de securitate.

 Modul Anti-Phishing îmbunătățit și caracteristică de control USSD încorporată — Protejează împotriva atacurilor phishing sau atacurilor web derulate via mesaje SMS, coduri QR sau linkuri web malițioase.
 Caracteristici gratuite sau premium disponibile prin Google Play – atunci când este instalat din magazinul oficial de aplicații Android, produsul oferă utilizatorilor, pe o perioadă nelimitată, o serie de funcționalități gratuite. Atunci când se realizează upgrade-ul la versiunea completă a ESET Mobile Security pentru Android, prin aplicație, se beneficiază de protecție completă împotriva tuturor amenințărilor digitale sau chiar și a celor provenite din lumea reală.

“Unul dintre obiectivele noastre în ceea ce priveşte noua versiune a ESET Mobile Security pentru Android a fost de a face protecția cât mai uşor de configurat pentru clienții noștrii.”, spune Ignacio Sbampato, Director de Vânzări și Marketing. “Noua interfață grafică și noul ghid interactiv de configurare a fost creat pentru ca știm că utilizatorii de dispozitive mobile caută soluții de securitate puternice și ușor de folosit, care sunt simplu de configurat, care nu necesită numeroase interacțiuni și care nu consumă multe resurse. Noua versiune a fost constuită având utilizatorii de dispozitive mobile permanent în minte astfel încât produsele nostre să îi poată proteja silenţios şi eficient în timp ce se bucură de experiențele și aventurile lor mobile.”

ESET Mobile Security pentru Android este oferit pe web inclusiv prin Google Play. Cele 850.000 de aplicații și jocuri, milioanele de cântece și cărți fac Google Play® cel mai popular magazin de aplicații mobile. Potrivit companiei de analiză Gartner, sistemul de operare Android a avut în anul 2012 o cotă de piață de peste 60 la sută. Acest nivel de popularitate îl transformă într-o țintă cu atractivitatea din ce în ce mai crescută pentru infractorii cibernetici. În acest context, conținutul malware care are drept țintă platforma Android a crescut între 2011 și 2012 cu 17% potrivit cercetărilor malware conduse recent de către ESET. ESET Mobile Security pentru Android a protejat astfel utilizatorii împotriva celor mai răspândite global coduri malware din 2012, inclusiv împotriva Android/TrojanSMS.Boxer.AA.

ESET Mobile Security pentru Android este proiectat să maximizeze protecția utilizatorilor atunci când aceştia îşi utilizează dispozitivele în medii web nesigure. Utilizatorii dispozitivelor mobile sunt securizați și pot să navigheze fară griji pe Internet – atât atunci când sunt conectați la rețele publice Wi-Fi, când navighează pe site-uri noi, când dau click pe mesaje email sau pe linkuri necunoscute de mesagerie instant sau când descarcă aplicații din surse incerte, care apelează diferite permisiuni.

În ultima evaluare efectuată produselor antivirus Android de către institutul AV-TEST, un organism independent de audit al produselor de securitate antivirus care acționează la nivel international, ESET Mobile Security pentru Android a detectat 99.7% din aplicațiile malițioase și a câștigat aprecieri înalte în privința ușurinței în utilizare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *