Web
Analytics

ESET primeşte distincţia Top Rated Product 2012 din partea AV-Comparatives

Home/ESET/ESET primeşte distincţia Top Rated Product 2012 din partea AV-Comparatives

ESET, un pionier în industia antivirus de peste 25 ani, a primit recunoaşterea “Top Rated Product of 2012” pentru soluţia sa de securitate de top ESET Smart Security (versiunea 5) din partea autorităţii de testare independente AV-Comparatives.

“Pe lângă nivelul consecvent de performanţă, am fost impresionaţi de claritatea şi simplitatea designului de produs ESET, foarte prietenos cu utilizatorul” spune Andreas Clementi, preşedinte AV-Comparatives. “Documentaţia care însoţeşte produsul şi baza de cunoştinţe online continuă să fie oferite la standard exemplar.”
ESET a obţinut poziţia a doua în categoria de performanţă în ansamblu, demonstrând că are un impact mic asupra resurselor de sistem. ESET a obţinut de asemenea poziţia secundă în categoria produselor care au generat cele mai puţine alarme fals-pozitive, plasându-se în primele trei locuri, pe această categorie, în testele AV-Comparatives 2012.

“În opinia noastră, versiunea din 2012 a ESET Smart Security (versiunea 5) păstrează designul remarcabil de simplu şi curat al versiunii precedente, cu parametrii de configurare foarte logici şi mesaje clare de avertizare/informare,“ susţine AV-Comparatives Summary Report 2012.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *