ESET lansează versiunile BETA pentru ESET NOD32 și ESET Smart Security 6

ESET lansează versiunile BETA pentru ESET NOD32 și ESET Smart Security 6 ESET lansează versiunile BETA pentru ESET NOD32 și ESET Smart Security 6

ESET, liderul în protecția proactivă împotriva amenințărilor informatice, a anunțat începerea testărilor BETA ale produselor de top – ESET Smart Security 6 BETA și ESET NOD32 Antivirus 6 BETA. Funcția Anti-Furt care localizează laptopurile pierdute și monitorizează activitatea de pe dispozitivele furate, va fi disponibilă pe ambele produse pe toată durata etapei BETA de dezvoltare pentru a se obține cât mai multe păreri de la evaluatori. ESET lansează versiunile BETA pentru ESET NOD32 și ESET Smart Security 6Programul ESET BETA reprezintă ultima fază în procesul de lansare, atunci când produsele pot fi testate de către public. Atât ESET Smart Security 6 cât și ESET NOD32 Antivirus 6 sunt disponibile gratuit pentru descărcare aici

“În cadrul diviziei tehnologice de la ESET suntem entuziasmați de introducerea noilor produse software de top – ESET Smart Security 6 BETA și ESET NOD32 Antivirus 6 BETA – la mai puțin de un an după lansarea generației 5. Dorim să invităm clienții actuali sau potențiali să testeze cele mai noi versiuni BETA pentru următoarele luni,” a spus Palo Luka, ESET Chief Technology Officer.

Conform sondajului Online Security Brand Tracker realizat la nivel mondial, utilizatorii de PC utilizează din ce în ce mai mult tehnologii mobile – 63% dintre utilizatori se conectează la Internet utilizând laptopurile iar 12% utilizează netbook-uri. Mai mult, din sondaj reiese că beneficiile funcției Anti-Theft au fost cele mai cerute. Prevenirea accesului neautorizat la un computer a fost clasificată de catre 88% dintre utilizatori ca “necesară” sau “utilă”, în timp ce protecția datelor în caz de furt este cerută de către 84% dintre utilizatori. În plus, unul din 6 utilizatori de internet s-au confruntat cu pierderi de date personale.
Rezultatele sondajului de mai sus de mai sus explică de ce funcția Anti-Theft a fost inclusă în seria V6, ajutând utilizatorul să localizeze și să recupereze computerul furat sau pierdut. Folosind funcția Anti-Theft, utilizatorul poate localiza pe hartă laptopul dispărut și poate monitoriza activitatea desfașurată pe acesta fără ca hoții să știe. În plus, funcția permite utilizatorului să acceseze informațiile colectate astfel, pe my.eset.com. Palo Luka explică: “Noi, cei din echipa ESET, nu dorim ca actualii clienți să plătească în plus pentru ce noi considerăm a fi o parte integrală a securității personale. De aceea vom include, fără nici un extra cost, noile caracteristici Anti-Theft și o mulțime de alte beneficii în versiunea ESET Smart Security 6 atunci când va fi lansată, ulterior în 2012.”
ESET NOD32 Antivirus 6 BETA și ESET Smart Security 6 BETA cuprind multe beneficii și caracteristici îmbunatățite, ce vor putea fi testate de către utilizatori: Firewall Personal revizuit și Control Parental, Control pentru medii portabile de stocare a datelor, Mod Gamer, Antivirus și Antispyware implementate pe motorul de scanare multiplu premiat, scanare bazată pe Cloud, scanare în stare inactivă, la care se adaugă sistemul HIPS (Host Intrusion Prevention System).

ESET lansează versiunile BETA pentru ESET NOD32 și ESET Smart Security 6

Funcții selectate și beneficii oferite de către ESET NOD32 Antivirus 6 BETA și ESET Smart Security 6 BETA
 
Anti-Theft (în momentul lansării finale, funcția va fi disponibilă doar pe ESET Smart Security)
– Monitorizează în mod automat dispozitivul pierdut și afisează poziția sa pe o hartă pe baza rețelelor Wi-Fi apropiate atunci când laptopul este online. Utilizatorul poate să acceseze informația colectată pe my.eset.com, și să urmarească discret infractorul cu ajutorul camerei web încorporate în laptop.
Firewall Personal (disponibil doar pe ESET Smart Security 6 BETA) – Previne accesul neautorizat la datele stocate de către persoane neautorizate. Utilizatorii pot realiza tranzacții bancare sau pot cumpăra online în siguranță și pot intra linistiți pe site-uri de socializare.
Control Parental (disponibil doar pe ESET Smart Security 6 BETA) – Utilizând această funcție, utilizatorul își poate proteja copii și poate bloca accesul la anumite categorii de site-uri web, în funcție de vârsta copiilor.
Scanare în stare inactivă
– Efectuează scanări în adâncime atunci când computerul nu este utilizat, economisind performanța sistemului și identificând din timp amenințările inactive înainte ca acestea să provoace pagube. Noul produs efectuează de asemenea scanări în timp ce fișierele sunt descărcate online. Economisește totodată inteligent energia bateriei, atunci cand laptopul este deconectat de la rețeaua electrică, suspendand scanarea pornită în stare inactivă.
Scanare în timp ce se descarcă fișierele – Reduce timpul de scanare prin scanarea anumitor tipuri de fișiere – cum ar fi arhivele – în timp ce fișierul este descărcat.

Toate produsele în versiune BETA preced produsele finale. Sunt concepute pentru a fi testate și nu trebuie utilizate pe sistemele de producție ce conțin date importante. ESET apreciaza feedback-ul și opiniile clienților, așadar, în cazul în care întampinați probleme cu produsele, vă rugăm raportați-le folosind acest formular pentru a ne ajuta să îmbunatățim produsul nostru final.

Pentru mai multe informații vizitați ESET Smart Security 6 și ESET NOD32 Antivirus 6 online.
*Online Security Brand Tracker wave 6 este un proiect de cercetare ce măsoară performanțele brandului în cazul produselor software de securitate din segmentul utilizatorilor casnici. Sondajul este reprezentativ pentru 1.3 miliarde de utilizatori de internet de pe 6 continente. Obiectivul său este să acumuleze informații asupra situațiilor curente și tendintelor de pe piață; obținerea informațiilor de pe piață pentru administrarea activitatilor ESET, precum și pentru dezvoltarea tehnologică a produselor acestei companii. Numărul țărilor selectate este 49; colectarea datelor a fost realizată de InSites Consulting (Belgia), pe eșantioane de respondenți online, analizele fiind efectuate de către United Consultants (Slovacia) în perioada octombrie-noiembrie 2011.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *