Web
Analytics

Esti firma de distributie? Cauti un soft de distributie sau o solutie ERP?

Home/General/Esti firma de distributie? Cauti un soft de distributie sau o solutie ERP?

Ai ajuns unde trebuie! Scribsoftware are solutia!

Ca antreprenor care ai o companie in domeniul distributiei stii ce inseamna sa te lovesti mereu de diverse situatii legate de gestiunea produselor, deoarece distributia implica gestiunea unei game largi de produse, prin mai multe canale de vanzare, dar si o gestionare optima a stocurilor.

Cu cat gestionarea stocurilor este mai eficienta, cu atat este asigurata acuratetea si calitatea livrarilor, fiind mentinut scazut costul de transport al produselor. Livrarea la timp a produselor este esentiala pentru satisfactia clientilor.

Solutia  pentru distributie, adica softul de distributie, include gestiunea fluxurilor operationale, de la necesar de aprovizionare pana la facturi furnizori, de la comenzi clienti la facturile clienti, incasari si plati, gestiunea performanta a depozitelor, eCommerce pentru distributie prin canale online, gestiune financiara si contabila, gestiunea serviciilor cu clientii, analize si raportari de business.

Livrarea in timp util si eficienta a produselor este esentiala pentru satisfactia clientilor. Toata lumea stie ca un client fericit este cheia succesului unei afaceri!


Beneficiile unui soft de distributie ar fi:

Informatii precise

Sistemele de eficientizare a distributiei te ajuta sa controlezi, sa monitorizezi si centralizezi vanzarile. Indiferent de locatia unde s-a facut vanzarea, toate datele se strang pe server, astfel oricine din compania respectiva va avea acces la el.

Decizii prompte

Datele care provin din mai multe departamente si surse, pot fi procesate simultan, fara a fi nevoie de un instrument suplimentar, in acest fel, capacitatea de decizie ne revine in orice moment si de oriunde ne-am afla. Astfel, orice departament are acces permanent la informatii detaliate: articole, stocuri, discount-uri si promotii pentru diverse produse, situatia clientului, etc

Cresterea cashflow-ului

Automatizeaza procesele manuale complexe si indelungate, impartite la mai multe departamente.  Acest lucru se face comasand si automatizand actiunile acestor departamente prin folosirea solutiei integrate de la Scribsoftware.ro. Utilizarea unui program ERP face procesarea comenzilor de la clienti, facturarea, incasarea se vor face rapid si usor, minimizand erorile, ceea ce duce la cresterea eficientei. Cresterea eficientei poate inseamna atat cresterea rotatiei stocurilor, cat si faptul ca timpul si resursele angajatilor vor fi utilizate mai bine pentru actiuni care influenteaza pozitiv cresterea vanzarilor.