Web
Analytics

Importul de date

Home/Importul de date

Importul de date

Această operaţiune se poate realiza manual, de către angajaţii d-voastră, prin introducerea datelor în noua aplicaţie sau se poate realiza automat, prim preluarea datelor în format electronic de către reprezentanţii companiei noastre.
Acest serviciu constă în preluarea soldurilor existente în contabilitate/gestiune, la un moment dat. Acest serviciu este fie contra cost, pentru aplicațiile care nu au procedură de preluare sau aceasta este politica producătorului aplicației, fie este gratuita (este cuprinsă în costul licențelor achiziționate).
În funcţie de aplicație sau de modulele achizționate informațiile care se pot prelua, sunt: – partenerii (clienți, furnizori), articolele (produsele), soldurile analitice ale partenerilor (cont 401, 404, 408,409,4111, etc.), situația analitica a stocului de produse existente în firmă, preluarea salariaților în aplicația de HR, etc.

În funcţie de soluţia care se achiziţionează, există posibilitatea să se preia o parte din informaţiile necesare initializări bazei de date . De exemplu dacă soluţia achiziţionată este o soluţie de gestiune a parcului auto se pot prelua informaţii legate de parcul auto, soferi, avertizările legate de anumite verificări periodice sau autorizaţii care au un anumit termen de valabilitate.

O preluare automata a datelor este oportună dacă informaţiile care se preiu sunt corecte şi nu se doreşte o restructurarea a denumirii, claselor de încadrare sau a altor informaţii aferente produselor sau serviciilor din protofoliul companiei d-voastră.

 

 

Activ