Web
Analytics

Munca online: noul trend

Home/ERP, General, News, Produse, SoftONE, WinMENTOR/Munca online: noul trend

program de gestiune

Munca online

Pandemia, pe langa incercarile si greutatile la care ne-a supus, a adus si cateva lucrui bune si ne-a dovedit tuturor ca activitatile de job pot fi in continuare facute la fel de bine si din afara sediului firmei. In plus, exista studii care sustin ca angajatii sunt mai productivi daca lucreaza de acasa. 

Totusi, daca anumite situatii vor reveni si vomfi obligati sa apelam la munca de acasa pe termen neliminat, va prezentam mai jos cateva modalitati prin care ne putem asigura de eficienta angajatilor nostri. 

  1. Increderea si comunicarea sunt esentiale

Asa cum stim din propria afacere ca manager, totul incepe de la comunicare, inclusiv pentru a lucra productiv. Incurajeaza managerii de departamente si angajatii sa comunice constant, in special atunci cand apar situatii neprevazute sau diverse probleme care pot intrerupe rezolvarea unui task. Astfel, prin dialog si posibilitatea de a contacta oricand un superior pentru mai multe lamuriri, angajatii vor fi mai eficienti in activitatea zilnica. 

  1. Termenii finali trebuiesc respectati

Indiferent de unde se va lucra, din acelasi oras sau chiar din vacanta dintr-o alta tara, organizarea activitatii in ansamblu imbunatateste productivitatea angajatilor. Un calendar de proiecte importante cu deadline-uri setate este o solutie buna pentru a lucra mai repede si a realiza mai multe task-uri intr-un timp mai scurt. 

Ideile noi ajuta orice business sa evolueze, insa pentru a le putea implementa eficient este important ca activitatile sa fie prioritizate, atat la nivel de firma, cat si individual pe departamente. 

  1. Verificarea periodica

Cand vine vorba de munca online, lucrurile trebuie sa fie transparente, deoarece o companie vorbeste despre termeni finali si proiecte comune pe care trebuie sa ne putem baza. Un status primit pe proiecte saptamanal de la fiecare departament este necesar pentru buna functionare a activitatii. Astfel, stii si tu ce decizii sa iei mai departe, stiu si managerii de departamente cum sa gestioneze activitatea, stiu si angajatii ce mai au de lucrat la proiectele actuale sau ce task-uri urmeaza. 

  1. Softuri potrivite, angajati eficienti

Deoarece traim in era tehnologiei, a softurilor si solutiilor ERP, toate acestea au avantaje pentru ambele parti: angajatii lucreaza mai eficient si fara stres de oriunde, iar antreprenorii reduc costurile pe termen lung. De altfel, chiar daca implementarea de softuri performante, cum sunt solutiile de la Scribsoftware, simplifica munca angajatilor, cele mai mari beneficii sunt pentru viitorul afacerii tale. Prin automatizari orice activitate migaloasa este facuta infinit mai repede decat manual, ceea ce inseamna ca vei castiga mult timp, timp care poate fi folosit pentru proiecte importante si pentru atragerea de noi clienti. 

  1. Un feedback la timp poate ajuta

Chiar daca sunt la distanta, feedback-ul oferit la timp si aprecierileoferite din cand in cand ii ajuta sa lucreze mai repede si ii motiveaza. Este important sa toate asteptarile sa fie comunicate atat de la antreprenor catre manageri, cat si de la manageri catre echipa. 

Prin aceste metode, angajatii vor fi mai productivi, chiar daca lucreaza de acasa sa nu. In plus, vei vedea rezultate mai bune in companie.  

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere sau un job in domeniu, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra! 

Activ