Web
Analytics

Povestea Scribsoftware

Home/Povestea Scribsoftware

Povestea Scribsoftware

Scribsoftware si povestea business-ului sau. O poveste care implica daruire, implicare si ani de experienta

Drumul spre succes nu este intotdeauna pavat cu cele mai bune intentii si nici usor in general, dar atunci cand ai un produs si servicii pe care te poti baza, alaturi de o echipa de profesionisti care stiu sa fie mereu dedicati clientilor, drumul catre succes si catre povesti finalizate cu succes va fi garantat!

ScribSoftware este o companie cu multa experienta in solutiile software si implementarea acestora, avand in spate multi ani d eexperienta si un numar considerabil de clienti multumiti. Deviza noastra este sa calatorim impreuna la drum lung, iar acest aspectpresupune seriozitate, implicare, devotament, loialitate si sa fii intotdeauna, fara nici o rezerva, la indemana clientului.

Oferim servici de analiza, dezvoltare, comercializare, implementare a soluțiilor informatice de business. Scribsoftware are pregatit un pachet larg si complet de servicii şi produse (software şi hardware) care sa vina in intampinarea necseitatilor dumneavoastra, chiar daca sunteti la inceput de drum sau de mai mult timp pe piata afacerilor.

Avantaje scribsoftware:

  • oferim solutii integrate hardware si software;
  • oferim servicii de consultanta integrata, atat software cat si hardware;
  • asiguram managementul proiectelor gestionate;
  • paleta larga de aplicatii de afaceri si echipamente care se potrivesc oricarui tip de afacere;
  • solutii multiple si modalitati flexibile de achizitie si implementare, accesibile oricarui tip de buget;

Toate business-urile au in povestea lor, pe langa provocari si momente importante, momente cheie, iar antreprenorii vor fi aceia care vor sti sau nu, cum sa le genereze sau sa le valorifice. Scribsoftware a avut de asemenea astfel de momente, momente care ne-au ajutata sa crestem, sa ne intelegem mai bine prioritatile, nevoile, necesitatile atat noua, cat si cele ale clientilor nostri. Sub acest aspect, am devenit un colaborator si mai apropiat, care stie sa sculte, sa gaseasca solutiile cele mai eficiente, sa calculeze alaturi de dumneavoastra cele mai bune variante de pret si sa va treaca la un alt nivel de piata.