Web
Analytics

10% reducere la Soft1 ERP & CRM

Home/10% reducere la Soft1 ERP & CRM

10% reducere la Soft1 ERP & CRM

Soft1 ERP&CRM 10% off

10% Reducere pentru software de gestiune ERP SoftONE Cloud ERPpana in 15.02.2021. Luând în considerare ceea ce ne-a adus anul trecut la cunostinta, si anume faptul că o afacere trebuie să poată funcționa pe deplin la distanță și să se bazeze pe mașini pentru a îndeplini sarcini în interiorul unei companii, din diverse motive, am decis să facem automatizarea afacerii dumneavoastra putin mai lejera din punct de vedere financiar, oferindu-vă o reducere de 10% pe parcursul primei luni si jumatate a anului.

Tot ce trebuie să facem este să ajungem la un acord in timpul ramas mai jos, pe countdown. Cu alte cuvinte, dacă ne dăm seama de ce are nevoie afacerea dvs. până la mijlocul lunii Februarie și ajungem la un consens, veți beneficia de o reducere de 10% atunci când semnăm contractul și începem implementarea soluției software.

Rețineți că discuțiile pentru a afla exact ce are nevoie afacerea dvs. în ceea ce privește soluțiile software sunt un proces complex, care durează ceva timp, așa că, dacă dorim să ajungem la un consens până in 15.02.2021, contactați-ne cât mai curând posibil pentru a vedea când putem aranja întâlnirile și discuțiile necesare.

FORMULAR DE CONTACT

PROMOTIE VALIDA INCA:
33
Zile
20
Ore
09
Minute
31
Secunde

Descarcă softone cloud erp