Web
Analytics

Scribsoftware, mereu alaturi de clientii sai

Home/ERP, General, News, Produse, SoftONE, WinMENTOR/Scribsoftware, mereu alaturi de clientii sai

program de gestiune

scribsoftware

Scribsoftware, o echipa mereu alaturi de clientii sai: Pe o piata de afaceri in continua miscare si transformare, consultanta a devenit nu doar o necesitate, dar un serviciu vital oricarui manager si companii.

Consultanta este un serviciu profesional de consiliere prin care se ofera asistenta specializata, sfaturi, solutii si ajutor independent pentru rezolvarea problemelor si imbunatatirea conducerii organizatiilor.

Orientarea de marketing a afacerii de consultanta inseamna orientarea spre client, piata si profit.

Piata globala de consultanta devine tot mai competitiva si intens concurentiala.In conditiile in care adeseori lipsesc barierele de intrare pe piata, participantii activi pe piata trebuie sa se diferentieze intre ei pentru a atrage si fideliza clientii.

Diferentierea se face prin brand, care inglobeaza elemente ce tin imaginea firmei, istoricul misiunilor de consultanta incheiate cu succes, experienta consultantilor si valoarea serviciilor livrate masurata prin rezultatele obtinute de clienti.

Competitia in piata serviciilor de consultanta este intre oameni talentati (consultantii) si ideile (solutiile) lor creative si inovative. Serviciul este o promisiune, iar asteptarea clientului este indeplinirea de catre prestator a promisiunii facute.

Consultantul promite solutii optime pentru rezolvarea unei probleme a clientului sau imbunatatirea performantei unei firme.Fiind tot mai informati, clientii devin mai pretentiosi si sofisticati in asteptarile lor fata de prestatia consultantilor.

Ca atare, Scribsoftware, pe langa faptul ca ofera spre vanzare mai multe sisteme informatice si sisteme hardware, ofera si un pachet larg de servicii de consultanta, care vin in ajutorul dumneavoastra, al celor care apelati la noi, o echipa de oameni cu foarte multi ani de exeperienta in spate si un portofoliu care ne bucura, deoarece ne confirma inca o data prezenta noastra pe piata, alaturi de alti furnizori remarcabili de sisteme informatice.

Astfel ca, Scribsoftware ofera cateva pachete de servicii care conţin o mare diversitate de prestaţii executate de catre compania noastra, cum ar fi: 

  • servicii de consultanţa in implementarea soluţiilor software pentru gestionarea afacerii. 
  • achiziţionate ca urmare a incheierii unui contarct de vanzare-cumparare cu societatea noastra, 
  • servicii de import de date din vechea aplicaţie in noua aplicaţie, 
  • servicii de suport post-implementare
  • servicii legate de mentenanţa echipamentelor şi sistemelor de calcul

Cu alte cuvinte, incercam sa va ajutam sa integraţi cat mai uşor in activitatea curenta a companiei soluţia software achiziţionata, in concordanţa cu specificaţiile iniţiale şi in timpul cel mai scurt, pentru a beneficia la maximum de avantajele oferite de facilitaţile aduse de noua aplicaţie informatica, sa va instruim personalul in cateva sedinte pentru a-i familiariza si invata utilizarea si mentenanta aplicatiei achizitionate, dar va oferim si suport post-implementare, fiind alaturi de dumneavoastra pana cand, solutiile oferite de noi, vor deveni pe deplin stapanite de angajatii dumneavoastra.

Utilizarea aceluiaşi furnizor atat pentru consultanţa software cat şi hardware, prezinta si o serie de avantaje:

-o cunoaştere temeinica a specificului companiei d-voastra, deci implicit o remediere mult mai rapida a oricarui incident;
-o confidenţialitate crescuta a datelor;
-optimizarea costurilor prin achiziţionarea echipamentelor hardware in concordanţa cu cerinţele soluţiilor software;
-stabilirea unui parteneriat de durata, cu avantaje reciproce.

Echipa noastra este mereu receptiva la necesitatile informationale ale clientilor sai, de aceea va asteptam pentru a discuta impreuna si a gasi solutia optima pentru dumneavoastra. Totodata, Scribsoftware tine intotdeauna seama de specificul fiecarui business in parte, motiv pentru care, clientii nostri sunt mereu multumiti!

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere sau un job in domeniu, puteti sa ne scrieti pe messenger si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru orice sugestii, informatii sau doar pentru o simpla discutie, echipa Scribsoftware va asteapta, deoarece doar impreuna putem gasi solutia cea mai bun pentru afacerea dumneavoastra! 

Activ