Web
Analytics

SoftONE 360

Home/SoftONE 360

SoftONE 360

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii ERP si CRM pentru organizatiile mici, mijlocii, precum si pentru companiile mari din Europa de Sud-Est. Compania are sediul central in Atena, Grecia, o sucursala in Salonic si subsidiare in Romania, Cipru si Bulgaria, peste 20.000 de clienti si peste 300 de parteneri in ecosistem, fiind lider de piata in segmentul Cloud ERP/ SaaS.

  • Despre SoftONE 360

  • De ce SoftONE 360?

  • Descarcă un DEMO SoftONE

Afacerea ta, în mișcare

Soluțiile Cloud ERP și mobilitatea reprezintă cele mai importante tendințe pe piața de software, necesare pentru orice companie care urmărește progresul. Soft1 360 este un serviciu în Cloud revoluționar ce îmbină aceste funcționalități și asigură flexibilitate în desfășurarea operațiunilor de business, oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv, chiar și în afara biroului.

Intr-un mediu de business caracterizat de transformarea digitala, mobilitatea este una dintre cele mai importante tendinte pe piata de Cloud ERP. Fiind un serviciu revolutionar in Cloud, Soft1 360 permite flexibilitate in derularea proceselor de lucru, oricand, oriunde si de pe orice dispozitiv.

Aplicatia mobila Soft1 360 ofera toate functionalitatile de care o companie moderna are nevoie, precum cresterea productivitatii, simplificarea operatiunilor de business, reducerea cheltuielilor, procese decizionale imbunatatite si acces la informatii in timp real.

Printre avantajele aplicației mobile Soft1 360 se numără creșterea productivității, eliminarea complexității operațiunilor de business, reducerea costurilor, acces la informații în timp real și procese decizionale îmbunătățite.Broșuri


Descarcă un DEMO SoftONE


Afla mai multe despre solutiile SoftONE:


Ai intrebari? Contacteaza-ne!