Web
Analytics

SoftONE Cloud ERP

Home/SoftONE Cloud ERP

SoftONE Cloud ERP

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii ERP si CRM pentru organizatiile mici, mijlocii, precum si pentru companiile mari din Europa de Sud-Est. Compania are sediul central in Atena, Grecia, o sucursala in Salonic si subsidiare in Romania, Cipru si Bulgaria, peste 20.000 de clienti si peste 300 de parteneri in ecosistem, fiind lider de piata in segmentul Cloud ERP/ SaaS.

  • Despre Cloud ERP

  • De ce SoftONE Cloud ERP?

  • Descarcă un DEMO SoftONE

cloud erp, solutia pentru compania ta

Soft1 Cloud Series 5 face parte din noua generatie de software business in Cloud, fiind o solutie ce permite inovarea proceselor operationale.

Aplicatia ofera o serie de beneficii unice, caracteristice pentru orice organizatie moderna: flexibilitate in operare, automatizarea proceselor operationale, adaptare in functie de nevoile fiecarei companii sau acces la resursele companiei de oriunde, in timp real.

Utilizand cele mai avansate servicii si solutii in Cloud, oferite de platforma Microsoft Azure, Soft1 Cloud Series 5 garanteaza maximum de securitate si este disponibil prin achizitia unui abonament, fara a fi nevoie investitii in echipamente hardware suplimentare.

Datorita functionalitatilor complexe, precum Management Financiar, Productie, Activitati Comerciale, Operatiuni si CRM si datorita integrarii native cu aplicatii Web&Mobile sau Instrumente de Raportare, aplicatia sustine organizatiile sa obtina avantajele de care au nevoie pentru a se diferentia de competitie.


O lume complet nouă, plină de oportunități!

Adoptarea tot mai rapidă a noilor tehnologii transformă radical fața și ritmul in care ne raportam la mediul de afaceri. Organizațiile trebuie să își schimbe modelele de business și să se adapteze rapid la noua realitate a pieței. Comportamentul, valorile și așteptările clienților se modifică foarte repede, cerând o experiență optimizată și personalizată din toate punctele de vedere.

Noi concurenți intră în scenă, stabilind noi standarde în domeniul agilității, a vitezei de reacție și a eficienței operaționale.

Eficientizați-vă activitățile, procesele și competențele de business pentru a valorifica pe deplin oportunitățile oferite de tehnologiile digitale. Folosiți o platformă integrata de gestiune care vă poate ajuta să generați noi surse de venituri, să eficientizați costurile și să găsiți noi modalități de a oferi valoare clienților.

Cu mai mult de 3.500 de instalări, tehnologiile Soft1 Cloud au revoluționat cu adevărat felul în care o companie își desfășoară activitatea. Disponibil în regim SaaS, Soft1 Cloud ERP permite oricărei companii să utilizeze un sistem ERP complet și să înregistreze reduceri semnificative de costuri încă din prima zi!


Broșuri


Funcționalități

Management Financiar

Contabilitate generală, Mijloace Fixe, Încasări, Plăți, Bilete la Ordin/CEC-uri, Tranzacții speciale tip Debit/Credit, Conturi de numerar, Acoperiri, Reconcilieri, Managementul cărtților de credit, Rate si Înțelegeri comerciale, Bugete, Standarde Internationale Contabile (IAS), Contabilitate de gestiune, Factoring, Analiza costurilor pe activități (ABC)

Producție

Producție & Costuri de producție

Instrumente de customizare

Design machete, Script Builder, Workflow Scenarios, Runtime Rights, Sisteme Remote, Sistem de alerte, Customization Toolkit

Activități comerciale

Clienți, Furnizori, Debitori & Creditori, Vânzări, Achiziții, Conector eInvoice, Retail Sales, Programe de loialitate, Managementului reprezentaților de vânzări, Multi devize, Costuri import & export, Business Units, Politici de prețuri, Politici de credit, Resurse & zone geografice, Declarații consolidate, Multi companie, Managementul aprobărilor, Instalări & Contracte

Operațiuni & CRM

Management de proiect Servicii și Tehnicieni, Contacte, Procese de business, Calendar (grup & personal), CRM Sales & Marketing

Aplicații Web & Mobile

Soft1 Web Report (5 utilizatori), Soft1 myCustomer (50 utilizatori), Soft1 QuickView & Soft1 myPortal

Managementul stocurilor

Multi depozite, Locații multiple de depozitare, Rafturi, Produse corespondete - subtitute, Culori & Mărimi, Numere seriale, Loturi, Group Sets, Servicii

Instrumente de raportare

Atașări de documente, Câmpuri opționale & Agregatoare, Generator de rapoarte Standard & Avansat, Fuzionare - Consolidare, QlikView Run Time


Descarcă un DEMO SoftONE


Afla mai multe despre solutiile SoftONE:


Ai intrebari? Contacteaza-ne!