Web
Analytics

SoftONE SFA

Home/SoftONE SFA

SoftONE SFA

  • Accesați mai mulți clienți

  • Planificați totul mai eficient

  • Fiți informat, conduceți eficient

✓ Vindeți mai ușor și mai eficient

Folosiți timpul dedicat vânzării pentru a inchide mai multe contracte cu clienții, în loc să raportați și să centralizați datele din emailuri și telefon. Cu ajutorul noului Soft1 SFA, puteți gestiona informațiile clienților, comenzile și istoricul vânzării în timp real, de pe orice dispoziiv. De asemenea, puteți vizualiza prețurile produselor, inventarierea și înregistrările de vânzări chiar de pe teren, înainte de a ajunge la birou. Puteți crea oferte, plasa comenzi, aplica discount-uri și promoții speciale sau chiar sugera produse/servicii complementare, cu o viteză și o ușurință fără precedent.

✓ Procesați operațiunile comerciale mai ușor

Centralizați cu ușurință informațiile din magazine pe orice dispozitiv mobil, fără a avea nevoie de hârtii sau alte instrumente logistice. Monitorizați și înregistrați inventarierea și faceți recomandări în cunoștință de cauză cu privire la reaprovizionare pentru gestiona stocul la rafturi. Verificați și comparați cu ușurință prețurile produselor competiției, gestionați evaluările disponibile și efectuați sondaje de opinie chiar la fața locului.

✓ Automatizați și prioritizați forța de vânzări

Uitați pentru totdeauna de hârtii și de introducerea manuală a datelor. Automatizați-vă muncă zilnică și planificați intuitiv sarcinile de business pentru a maximiza potentialul veniturilor din teritoriu. Planificați și programați rutele, optimizați timpul dedicat deplasării și reduceți costurile aferente. Veți avea mai mult control asupra task-urilor și veți putea face verificări în timp real, sincronizând totul în back-office cu aplicația Soft1 SFA.


Funcționalități

Managementul clientilor

Vizualizați și gestionați în timp real toate informațiile despre clienții dumneavoastră și despre situația financiară. Puteți accesa în orice moment detaliile de contact, istoricul comenzilor și să programați traseele de teren cu ajutorul Google Maps. Creați cu un singur click comenzi și oferte. Înregistrați plăți și emiteți facturi și chitanțe, urmăriți comenzile cu regim special, scadențarele pentru fiecare client în parte. Creați și vizualizați rapoarte de analiză pentru fiecare bun sau serviciu vândut. Atașați cu ușurință fișiere din Dropbox – documente, imagini, fișiere video și altele.

Dashboard

Folosiți dashboard-uri updatate în timp real și configurate cu grafice sau rapoarte cu cei mai importanți indicatori din procesul de vânzare: vânzări zilnice, analize anuale comparative, comenzi speciale, relocare produse, clienți în așteptare și altele.

Prezentare de produs

Expuneți toate produsele din portofoliu de pe orice dispozitiv mobil, folosind catalogul Soft1 SFA ce permite vizualizare multiplă. Vizualizați toate produsele din catalog cu pozele atașate, alături de informații despre prețuri, disponibilitate pe stoc, caracteristici produs etc. Plasați comenzi direct din showroom, adăugând produsele în coșul de cumpărături al aplicației Soft1 SFA.

Merchandising

Monitorizați și colectați informații din inventarul de la rafturi și luați decizii informate cu privire la gestiunea acestor stocuri. Verificați și înregistrați cu ușurință prețurile produselor competitive, gestionați chestionarele disponibile și derulați studii de satisfacție a clienților la fața locului. Capturați fotografii, pe care le atașați contului de client și locației magazinului.

Sincronizare Online/Offline

Acțiunile pe care utilizatorii Soft1 SFA le înregistrează sunt sincronizate automat în sistemul Soft1 ERP, indifferent daca acești lucrează online sau offline. În plus, fiecare utilizator sincroniza selectiv doar informațiile relevante.

Calendar

Organizați și prioritizați cu ușurință, în orice moment, de pe orice dispozitiv, cele mai importante activități de vânzări cu ajutorul calendarului Soft1 SFA. Programați și gestionați întâlnirile stabilite, setați remindere și activități de follow-up, pe care le puteți corela direct cu task-urile și locațiile din teren. Planificați și optimizați traseele cu ajutorul Google Maps.

Multilingv

Folosiți dashboard-uri updatate în timp real și configurate cu grafice sau rapoarte cu cei mai importanți indicatori din procesul de vânzare: vânzări zilnice, analize anuale comparative, comenzi speciale, relocare produse, clienți în așteptare și altele.

Managementul lead-urilor

Atrageți lead-uri de vânzare și descoperiți noi informații care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în procesul de vânzare. Importați și gestionați detaliile de contact ale lead-urilor și ale companiilor, folosind formularele standard sau pe cele personalizabile ale Soft1 SFA. Prognozați valiarea vânzării pentru fiecare lead și țineți evidența conversiilor. Atribuiți acțiuni pentri foecare lead și atașați cu ușurință documente, imagini sau clipuri video.

Studii si chestionare

Urmăriți cu ușurință trendurile pieței pe care activați și descoperiți informații importante despre clienții dumneavoastră, cu ajutorul chestionarelor personalizate Soft1 SFA. Realizați și implementați în cel mai scurt timp formulare ușor de folosit, evaluați promoțiile și campaniile de marketing existente, gestionați și urmăriți reclamațiile și măsurați gradul de satisfacție a clienților.

Management de produs

Vizualizați toate produsele sau serviciile pe categorii, având acces la toate detaliile necesare, cum ar fi: descrierea produsului, imagini, disponibilitate stoc, preț de raft sau en-gros. Gestionați și updatați toate aceste informații în orice moment al zilei, de pe orice dispozitiv: telefon, tablet, laptop.

Preluarea comenzilor

Simplificați procesarea comenzilor și înregistrați comenzi cu ușurință, chiar și de pe tabletă sau telefon. Gestionați fiecare produs/serviciu cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare și înregistrați comenzi pe baza numerelor seriale, a loturilor, a culorilor, a mărimilor etc. Obțineți semnături electronice pentru fiecare comandă fie personal, fie de la distanță, folosind orice dispozitiv. Printați facturi personalizate cu ajutorul imprimantelor conectate prin Bluetooth, serviciilor de printare în Cloud sau a serviciului automat de facturare Soft1 E-Invoincing. Atașați cu ușurință fișiere din Dropbox – documente, imagini, fișiere video și altele.

Rapoarte financiare

Generați rapoarte financiare exacte cu privire la cifra de afaceri generate de fiecare client sau la veniturile generate de clienți în numerar sau cecuri bancare. Vizualizați și gestionați lista de cheltuieli și înregistrați în timp real, chiar din teren, toate cheltuielile de protocol sau de deplasare.

Statistici de vanzari

Creați rapoarte dinamice, comparative pentru fiecare client în funcție de venituri, comenzile plasate, produs vândut, facturi emise și multe altele.


Descarcă un DEMO SoftONE


Afla mai multe despre solutiile SoftONE:


Ai intrebari? Contacteaza-ne!