Web
Analytics

SoftONE

Home/SoftONE

SoftONE

  • Despre

  • Tehnologia SoftONE

  • Infrastructura CLOUD

  • Module SoftONE

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web & mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari. SoftOne are în prezent peste 100 de angajați, o sucursală în Salonic și trei subsidiare în România, Cipru și Bulgaria. SoftOne Technologies este “Microsoft Gold Certified Partner”.

SoftOne a intrat pe piața românească având o vastă experiență la nivel regional, precum și soluții inovatoare, dinamice și care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieței locale. Compania are o echipă specializată cu experiență semnificativă în dezvoltarea de software pentru afaceri și servicii cloud.

SoftOne este lider de piață în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 3.500 de instalări în cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 18.000 de companii în mai multe piețe internaționale.

În 2011, compania SoftOne este premiată pentru soluția Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Aplicațiile și soluțiile SoftOne sunt promovate și distribuite prin intermediul unei retele extinse de peste 300 de parteneri și 500 dezvoltatori asociați, în special în Europa de Sud-Est. Prin intermediul acestora, SoftOne vine în întâmpinarea clienților din varii piețe internaționale (Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria).


Standarde Internaționale

SoftOne Technologies promovează excelența, inovația și angajamentul de a îmbunătăți în permanență procesele de business interne dar și ale clienților și partenerilor săi. Standardele Internaționale pentru controlul calității implementate și certificate confirmă că SoftOne deține procedurile și măsurile adecvate de securitate pentru a dezvolta soluții și servicii IT dar și tehnologii Cloud, eficiente și de calitate

Certificările pentru ISO/IEC 20000-1:2011 și EN ISO 27001:2013 au fost efectuate în conformitate cu procedurile TUV AUSTRIA HELLAS, auditor acreditat independent, lider pe piața din Grecia, care a evaluat procesele SoftOne și a confirmat că acestea sunt derulate în conformitate cu cele două standarde internaționale.


Descarcă un DEMO SoftONE