Web
Analytics

Caracteristici și beneficii ESET

Home/Soluții software/Securitate/Caracteristici și beneficii ESET

Caracteristici și beneficii ESET

Beneficii ESET
Protecție în fața necunoscutului – Asigură protecţie pentru infrastructura dumneavoastră strategică în perioada critică care urmează unui val de răspândire malware. Tehnologia avansată euristică vă protejează staţiile şi previne infiltrarea codului maliţios în cadrul reţelei.
Administrare avansată la distanță – ESET Remote Administrator oferă management simplificat de securitate într-un mediu de reţea, prin intermediul politicii de sincronizare cu Active Directory, prin modulul de notificare integrat şi graţie sistemului eficient de instalare la distanţă.
Recuperare simplă – În cazul unui  scenariu de recuperare, ESET SysRescue vă permite să utilizaţi medii de stocare  bootabile (stick USB, CD/DVD) pentru a ajuta la eliminarea formelor de malware  greu de eliminat.
Asistență tehnică gratuită – Echipa de suport tehnic ESET este disponibilă atunci când aveți nevoie de ajutor, gratuit.
Soluție completă – ESET Smart  Security integrează perfect modulele Antivirus, Antispyware, Antispam și  Personal Firewall printr-o singură instalare.

Caracterisitici ESET
Scanarea  comunicațiilor criptate – Detectarea avansată a malware-ului ascuns prin scanarea conținutului din protocoalele securizate HTTPS și POP3S, precum și a fișierelor comprimate.
Firewall  Inteligent – Mod de învăţare inteligent, care creează automat reguli în firewall-uri, pe baza traficului observat în reţea. Realizează o sincronizare, plecând de la profilurile de firewall configurate cu zone de încredere din reţea.
Filtrare avansată e-mail – Protejează eficient căsuţele poştale ale utilizatorilor finali în faţa spamului, a atacurilor de tip phishing şi a mesajelor nesolicitate de e-mail.
Diagnostice într-o clipă  – Funcţionalitatea SysInspector vă asigură un instrument sofisticat de diagnosticare pentru sistemele de operare Windows, oferind instantanee ale parametrilor cheie ai sistemului de operare, de la procese până la chei de regiştri.
Securitate completă a reţelei – ESET Remote Administrator transformă gestionarea mai multor staţii de lucru într-un mediu de reţea, într-o activitate simplă, în timp ce actualizările de semnături de mici dimensiuni nu încetinesc niciodată traficul.
Protecţie împotriva necunoscutului – tehnologia de scanare ThreatSense oferă scanare bazată pe comportament, pentru a detecta orice potenţială ameninţare.
Uşor personalizabilă – soluţie complet scalabilă pentru a se potrivi oricărui tip de mediu, cu opţiuni avansate de configurare ce vă ajută să îndepliniţi politicile de securitate ale companiei dumneavoastră.
Antispam îmbunatăţit – modulul nostru antispam integrat a trecut printr-un proces avansat de optimizare pentru a oferi o precizie şi mai mare a filtrării.

Control avansat al mediilor de stocare  portabile ce blochează intruziunea ameninţărilor în sistem prin intermediul mediilor de stocare, solicitând automat scanarea memoriilor USB, a CD-urilor şi a DVD-urilor. Se crează o listă a mediilor de stocare portabile acceptate de dumneavoastră (pe bază de număr serial, tip, fabricant etc.) pentru a preveni furtul de informaţii prin introducerea în sistem a dispozitivelor portabile neautorizate.

Funcţionalitate avansată HIPS – această funcţie este dedicată power user-ilor; acum puteţi controla în detaliu comportamentul sistemului şi puteţi specifica reguli pentru regiştri, pentru programele şi procesele active, putând astfel ajusta fin configuraţia de securitate.