Web
Analytics

ESET Cybersecurity

Home/Soluții software/Securitate/ESET Cybersecurity

ESET Cybersecurity

Antivirus conceput exclusiv pentru Mac
Mac-ul pe care îl deţineţi este sigur. De ce este totuşi important să îl securizaţi suplimentar?

Ameninţările online nu vă pun în pericol numai computerul pe care îl folosiţi, echipamentul dumneavoastră Apple poate de asemenea deveni şi un transportor de conţinut malware către computerele prietenilor şi familiei. ESET Cybersecurity este conceput să fie inteligent şi simplu de folosit, aşa cum este MAC-ul pe care îl deţineţi. Animat de motorul de scanare avansat ThreatSense, ESET Cybersecurity oferă protecţie proactivă, o interfaţă intuitivă şi soluţii de securitate care rulează insesizabil în fundal.

Descoperiți toate beneficiile
Sigur devine acum și mai sigur – ESET Cybersecurity adaugă un nivel suplimentar de detecție funcționalităților OS X Internet security:
– Blochează toate încercările de infectare ale Mac-ului, precum și cele de sustragere a informațiilor confidențiale;
– Elimină amenințările infiltrate prin email și prin mediile de stocare portabile conectate la USB și FireWire sau prin CD-uri și DVD-uri;
– Vă protejează Mac-ul de aplicațiile malițioase third party.
Elimină virușii de PC – Atunci când partajați muzica, conținut video sau alte fișiere este posibil ca acestea să conțină viruși care nu reprezintă o amenințare pentru Mac dar care trebuiesc eliminați pentru a vă proteja prietenii, familia sau pe cei care primesc fișierele de la dumneavoastră. ESET Cybersecurity elimină malware-ul conceput pentru Windows, Linux și OS X în timp real.
Pastrează nealterată viteza – ESET Cybersecurity nu îţi va încetini Mac-ul. Scanările complete ale hard disk-ului rulează imperceptibil în fundalul aplicaţiilor tale iar actualizările soluţiei de securitate sunt complet automate. Acum poţi lucra, te poţi juca, poţi viziona, explora şi crea fără încetiniri, fără mesaje pop-up enervante şi fără să compromiţi productivitatea de dragul securităţii.
Performanță maximă – ESET Cybersecurity este uşor de instalat şi configurat, oferă panouri de control intuitive şi asigură instrucţiuni care să te ajute să iei cele mai bune decizii atunci când ameninţările sunt blocate. Integrându-se perfect cu Mac-ul tău, ESET Cybersecurity funcţionează imperceptibil în fundal folosind minim memoria calculatorului şi generând foarte puţine notificări.

Funcționalități cheie

  •     Scanări la cerere şi programate pentru o varietate întreagă de dispozitive de stocare, inclusiv pentru arhivele Time Machine;
  •     Detecţie proactivă a viruşilor concepuţi pentru Mac şi Windows, a spyware-ului şi a altor ameninţări informatice, utilizând tehnologia ESET ThreatSense;
  •     Actualizări de mici dimensiuni, ne-intruzive;
  •     Design familiar și intuitiv, tipic OS X;
  •     Scanări ale directoarelor partajate pentru maşini virtuale (Parallels Desktop, VMWare Fusion sau Bootcamp);
  •     Scanări ale mediilor de stocare amovibile, inclusiv ale stick-urilor USB, CD-urilor, DVD-urilor, cardurilor de memorie foto etc.
  •     Configurări avansate pentru utilizatorii care doresc să controleze adâncimea de scanare, tipurile de fişiere scanabile, volumele şi directoarele excluse, nivelul de euristică şi multe altele.