Web
Analytics

ESET File Security pentru Microsoft Windows Server

Home/Soluții software/Securitate/ESET File Security pentru Microsoft Windows Server

ESET File Security pentru Microsoft Windows Server

Detecție virală în care te poți încrede
Conceput special pentru mediul Microsoft Windows Server, ESET File Security pentru Microsoft Windows Server oferă protecție eficientă și completă împotriva tuturor tipurilor de atacuri malware.

Optimizat pentru un consum foarte mic de resurse și complet compatibil cu ESET Remote Administrator, această soluție poate acoperi rapid și eficient nevoile de securitate intr-o rețea bazată pe servere Windows.

Ce este nou?
Optimizări pentru medii server – ESET File Security pentru Microsoft Windows Server a fost proiectat special în jurul nevoilor de securitate ale platformelor server bazate pe Windows, oferind astfel performanță neîntreruptă și un nivel continuu de siguranță.
eShell – permite crearea de scripturi pentru a se realiza configurări sau pentru a se executa acțiuni. eShell (ESET Shell) reprezintă o interfață de control prin linie de comandă complet nouă. Suplimentar față de funcțiile și caracteristicile accesibile prin intermediul interfeței grafice, eShell oferă posibilitatea de a automatiza managementul soluțiilor de securitate ESET.
Arbore de configurare avansat – reconceput pentru o navigare și mai intuitivă.

Securitate
Excluderi automate – se detectează și se exclud automat fișierele server critice, pentru o operare fluentă.

Beneficii cheie
Implementare Uşoară – garantează instalarea rapidă și fluentă a ESET File Security pentru Microsoft Windows Server.
Tehnologie Unică – Utilizând metode sofisticate pentru detecția malware, motorul de scanareThreatSense® asigură o protecție superioară pentru datele companiei dumneavoastră.
Resurse neirosite – ESET File Security pentru Microsoft Windows Server utilizează la minim resursele și lasă memoria și procesorul libere pentru activitățile critice din sistem.
Actualizări regulate – actualizările de semnături și toate îmbunătățirele tehnologice realizate de laboratoarele ESET sunt instalate on-the-fly.
Rapoarte complete – Rapoarte de inspecţie detaliate, informaţii despre nivelul de protecţie şi notificările generate vă vor ţine permanent la curent cu cele mai recente evenimente.

Caractecristici cheie
Protecție antivirus – împotriva tuturor tipurilor de amenințări informatice, inclusiv rootkit-uri, viermi și viruși.
SelfDefense – noua tehnologie care protejează soluțiile ESET împotriva dezactivării sau modificării de configurație neautorizată.
Troubleshooting Avansat – prin uneltele avansate încorporate penntru a rezolva diferite probleme: ESET SysInspector pentru diagnostic de sistem și ESET SysRescue pentru a creea Rescue CD-uri boot-abile.