Web
Analytics

ESET Mail Security 4 pentru Microsoft Exchange Server

Home/Soluții software/Securitate/ESET Mail Security 4 pentru Microsoft Exchange Server

ESET Mail Security 4 pentru Microsoft Exchange Server

Descoperiți Capabilitățile Sistemului de Securitate ESET
Pentru că distribuitorii de conţinut malware exploatează intens emailul drept canal de răspândire a infecţiilor informatice, protejarea serverului de email al companiei este parte esenţială din prima linie de apărare construită. ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server elimină toate tipurile de ameninţări propagate prin email precum şi mesajele nesolicitate de acest tip, blocând accesul conţinutului dăunător faţă de server, înainte că acesta să poate aduce orice prejudiciu.

Versiunea 4.3, îmbunătățiri și noi caracteristici
Modul Antispam şi Praguri de Scor – un nou motor antispam plus abilitatea de a defini praguri de scor pentru spam.
Arbore de Configurare Avansat – arborele meniului de configurare a fost refăcut pentru o navigare şi mai intuitivă.
Excluderi Automate – se permite detecţia automată şi excluderea fişierelor critice de server pentru o operare mai fluentă.
Contopirea Licenţelor – se pot contopi automat două sau mai multe licenţe care aparţin aceluiaşi nume de client pentru un mai bun management al licenţelor.
Log pentru Spam – afișează expeditorul, destinatarul, scorul de spam, motivul clasificării şi acţiunea efectuată.
Log pentru Lista Gri – se afișează expeditorul, destinatarul, acţiunea efectuată şi se afişează starea până la expirarea perioadei in care conexiunea este blocată.

Beneficii Cheie
Tehnologie avansată de filtrare – Motorul nostru de scanare multiplu-premiat ThreatSenseA® asigură maximul de protecţie pentru comunicarea email din compania dumneavoastră.
Conceput pentru consum minim de resusrse – Sistemul de filtrare şi de mentenanţă a sistemului optimizat lasă mai multă putere de procesare pentru serviciile necesare serverului, precum cele de livrare a emailurilor care fac ca afarerea dumneavoastră să funcţioneze.
Protecţie complexă a serverului – Primiţi o soluţie completă care dispune de toate uneltele şi caracteristicile nu doar pentru a securiza căsuţele de email Exchange, ci şi chiar şi serverul şi mediul de lucru al acestuia.
Instalare şi configurare simplă, lipsită de dificultăţi – Pur şi simplu o soluţie de tipul “set-and-forget” care oferă opţiuni avansate la instalare precum şi posibilitatea de a importa/exporta configuraţii şi unelte pentru instalarea de la distanţă de tip remote administration.

 Soluție Dovedită

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange oferă performanţă şi stabilitate excepţională. Soluţia este concepută pentru un impact minim asupra vitezei de livrare a mesajelor şi asupra resurselor sistemului. ESET Mail Security reprezintă o soluţie ideală pentru companiile mari sau mici, deopotrivă.
Arhitectura sistem
Intel sau AMD x86/x64
Sisteme de operare:Microsoft Windows Server 2000 / 2003 (32- and 64-bit) / 2008 (32- and 64-bit) / 2008 R2
Microsoft Exchange Versions
Microsoft Exchange Server 5.5 (SP3, SP4)
Microsoft Exchange Server 2000 (SP1, SP2, SP3)
Microsoft Exchange Server 2003 (SP1, SP2)
Microsoft Exchange Server 2007 (SP1, SP2, SP3)
Microsoft Exchange Server 2010 (SP1)