Web
Analytics

ESET Mail Security pentru Linux / BSD / Solaris

Home/Soluții software/Securitate/ESET Mail Security pentru Linux / BSD / Solaris

ESET Mail Security pentru Linux / BSD / Solaris

Descoperiți capabilitățile sistemului de securitate ESET
ESET Mail Security asigură protecţie efectivă serverelor de mail Linux, BSD şi Solaris în faţa tuturor formelor cunoscute sau neclasificate încă de ameninţări malware, inclusiv împotriva viruşilor, troienilor, viermilor informatici sau a altor forme de ameninţări care se răspândesc prin internet. Cu o soluţie ESET instalată pe un server bazat pe Unix, managerii IT nu mai trebuie să aleagă între securitate şi performanţă. Acum le pot avea pe ambele.

Caracteristici cheie
Protecţie automată bidirecţională – Scanează transparent atât traficul de intrare cât şi cel de ieşire care foloseşte protocoalele POP3, SMTP şi IMAP pentru a bloca viruşii, viermii, spyware-ul şi alte ameninţări.
Control la nivel de obiect – Permite administratorilor să definescă un set de acţiuni care vor fi luate pe baza rezultatelor scanării, precum blocarea mesajului.
Integrare cu cei mai uzuali agenţi Mail Transfer – ESET Mail Security oferă modul de filtrare de conţinut pentru Postfix, Sendmail, Qmail, Exim, Zmailer şi altele.
Opţiuni de configurare cu granulaţie fină – Administratorii pot configura parametrii de scanare specifici, atât pe căsuţa poştală cât şi pe domneniu, în funcţie de necesităţi.
Management Centralizat – ESET Remote Administrator simplifică managementul produselor de securitate endpoint sau de server, în reţele oricât de mari.

Beneficii cheie
Filtru de spam eficient – previne ca mesajele de mail nedorite să intre în reţeaua dumneavoastră; protecţia eficientă antispam utilizează multiple metode simultan pentru a atinge rate ridicate de detecţie.
Uşor de administrat – interfaţă de administrare intuitivă, de tip web-based, permite configurarea foarte facilă a parametrilor şi managementul licenţelor serverului.
Actualizări eficiente şi regulate – actualizările extrem de compacte emise de ESET’s Virus Lab se aplică automat pentru a asigura cel mai înalt nivel de performanţă fără să aibă în schimb nici un impact asupra reţelei sau resurselor de sistem.

Arhitectură sistem
Intel sau AMD x86/x64

Sisteme de operare

Linux – Versiunile de  Kernel 2.2.x, 2.4.x or 2.6.x, glibc 2.2.5 sau mai noi

FreeBSD – Versiunile 5.x, 6.x or 7.x

NetBSD – Versiunile 4.x

Sun Solaris – Versiunile 10