Web
Analytics

ESET Mobile Security

Home/Soluții software/Securitate/ESET Mobile Security

ESET Mobile Security

Confidențialitate Online
Indiferent dacă eşti acasă, la birou sau pe drum, cu ESET Mobile Security, datele sunt în siguranţă. Soluţia concepută special pentru Windows Mobile şi Symbian oferă o multitudine de funcţii de securitate şi tehnici avansate de detecţie, totul cu un consum minim de memorie şi baterie. Puteţi fi astfel sigur că ataşamentele e-mail şi fişierele pe care le primiţi şi expediaţi prin intermediul Smart Phone-ului sau Pocket PC-ului, precum şi mesajele SMS şi MMS, sunt protejate împotriva celor mai noi ameninţări.

ESET Mobile Security funcționează pe următoarele platforme mobile:
Windows Mobile: antivirus, firewall, anti-spam, sistem anti-furt, unelte de diagnosticare;
Symbian: antivirus, firewall, anti-spam, sistem anti-furt, unelte de diagnosticare;
Android: antivirus, anti-spam, sistem anti-furt, unelte de diagnosticare.

De ce aveți nevoie de protecție pentru Smart phone?
Creşterea mobilităţii datelor, navigarea pe web şi e-mail prin telefon şi transferul de date între acesta şi calculator sunt noi oportunităţi de manevră pentru dezvoltatorii de cod malware. ESET Mobile Security oferă protecţie efectivă împotriva noilor ameninţări.
Tehnologia sa euristică avansată poate identifica chiar şi cele mai sofisticate coduri malware care încearcă să pătrundă prin intermediul interfeţelor Bluetooth şi Wi-Fi. Cu ESET Mobile Security primiţi de asemenea protecţie împotriva abuzului şi vulnerabilităţilor, împotriva pierderilor de date şi spamului prin SMS.

Caracteristici avansate
Anti-Theft  – În cazul pierderii dispozitivului puteți fi sigur că nimeni nu mai poate accesa datele dumneavoastră.
Carantină – infiltrările sunt fie imediat şterse, fie izolate în carantină cu posibilitate de restaurare.
Audit de securitate – Monitorizează periodic funcţiile critice ale dispozitivului (bateria, spaţiul pe disk, procesele care rulează, porturile Bluetooth şi infraroşu, vizibilitatea în reţea) şi în cazul unor probleme oferă soluţii imediate.
Protecție prin parolă – Asigură programul de securitate împotriva modificărilor şi împotriva dezinstalărilor neautorizate.
Analiză euristică avansată – asigură protecție împotriva codurilor malware necunoscute încă.

Sistem anti-furt
Multiplele nivele de protecție oferite vă permit să preluați controlul datelor stocate în telefon în cazul în care dispozitivul este pierdut sau furat.
Verificare SIM – În cazul introducerii neautorizate a unui card SIM, sunteți automat notificat către lista de contacte de încredere desemnate de dumneavoastra, cu un mesaj text care conține codul IMSI și numărul de telefon, pentru a putea să localizați persoana care a accesat terminalul.
Blocare de la distanta – vă permite să vă blocați telefonul remote pentru a preveni accesul neautorizat la date dumneavoastra.
Localizare GPS – vă puteți localiza telefonul pierdut sau furat doar printr-o comandă remote (numai SO Android).
Ștergere de la distanță – În cazuri speciale, pentru protejarea intimității, vă permite să ștergeți toate informațiile stocate pe telefon, de la distanță cu o simpla comanda SMS. Ștergerea se aplica contactelor, mesajelor și cardului de memorie.

 

Avantaje principale

  • Control precis – Scanează toate fişierele – indiferent dacă sunt create, deschise, modificate sau descărcate prin WiFi, Bluetooth, GPRS, EDGE şi Infraroşu – scanează în adâncime şi în arhive.
  • Pregătit să înfrunte cele mai noi ameninţări – mulţumită actualizărilor regulate ale semnăturilor virale şi motorului de scanare.
  • Comunicaţie securizată – Firewall-ul încorporat monitorizează fluxul de date în ambele direcţii pe baza unor reguli predefinite sau configurabile.
  • Fără spam – Puteţi configura liste de contacte acceptate şi neacceptate sau puteţi bloca toate contactele necunoscute prin modulul SMS / MMS Antispam.
  • Impact minim asupra telefonului – Cerinţe foarte reduse pentru procesor şi memorie plus pachete de actualizări aplicaţie de mici dimensiuni.

Dacă telefonul meu este pierdut sau furat?
În primul rând, utilizați orice telefon mobil aveți la îndemână pentru a activa funcția de blocare de la distanță a acestuia. Apoi puteți afla coordonatele GPS ale poziției acestuia. În caz extrem, puteți trimite o comandă de ștergere de la distanță a tuturor datelor stocate în telefon pentru a preveni utilizarea lor ilicită.
Dacă cineva încercă să îmi utilizeze smartphone-ul?
Puteți specifica o listă de carduri SIM de încredere. În cazul în care cineva inserează un card SIM neautorizat, prietenii și rudele pe care îi definiți în lista de încredere vor primi o serie de informații despre cardul SIM introdus, inclusiv numărul de telefon și codurile IMSI și IMEI.