Web
Analytics

ESET NOD32 Antivirus Business Edition

Home/Soluții software/Securitate/ESET NOD32 Antivirus Business Edition

ESET NOD32 Antivirus Business Edition

Protecție antivirus pentru întreaga rețea
Prin utilizarea celor mai moderne metode de detecţie ESET NOD32 Antivirus oferă protecţie echilibrată împotriva tuturor tipurilor de ameninţări informatice. Instrumentele avansate pentru instalarea automată şi management vă vor permite să vă concentraţi asupra a ceea ce este important – afacerea dumneavoastră.

Principalele avantaje
Management centralizat al securităţii reţelei – ESET Remote Administrator este un concept cuprinzător de instalare de la distanţă şi de gestionare a staţiilor client dintr-un singur loc.
Rapid şi cu impact minim de resurse – folosind resurse minime de sistem ESET NOD32 Antivirus lasă mai mult spaţiu pentru afacerea dumneavoastră.
Protecţie împotriva codului maliţios – motorul de scanare ESET ThreatSense foloseşte cele mai sofisticate sisteme de detectare şi protejează datele companiei dumneavoastră în faţa ameninţărilor existente sau viitoare.
Soluţie pentru orice reţea – complet customizabil pentru mediul dumneavoastră corporativ.

Caracteristici cheie
Protecția mediilor de stocare portabile – Protejează şi securizează accesul la mediile de stocare portabile pentru a preveni infiltrarea ameninţărilor care folosesc această cale pentru infectarea sistemelor.
Scanarea comunicațiilor criptate – Conținutul criptat HTTPS și POP3S este supus verificării detaliate și complete pentru a preveni atacurile malware.
Administrarea de la distanță – Instrument de administrare de la distanță, ESET Remote Administrator, permite aplicarea simplă și consecventă a politicilor de securitate în rețea.
Suport tehnic de calitate – În integrarea și gestionarea soluției de securitate te poți oricând baza pe suportul tehnic profesionist oferit de ESET.

Sistemul de diagnoză și recuperare a sistemului
SysInspector – Un instrument avansat de diagnoză a computerelor care rulează Microsoft Windows.
SysRescue – Primul ajutor în eliminarea formelor deosebit de rezistente de malware.
Self Defense – Tehnologie integrată care previne deteriorarea nivelului de protecție sau dezactivarea sistemului antivirus de către codurile malware.
Indiferent de numărul de dispozitive din reţea, menţinerea securităţii nu înseamnă în mod automat cereri masive de resurse sistem şi de timp. Actualizările ESET NOD32 Antivirus folosesc pachete mici, comprimate iar administrarea centrală nu reduce  performanţele serverului.