Web
Analytics

ESET Remote Administrator

Home/Soluții software/Securitate/ESET Remote Administrator

ESET Remote Administrator

Simplitatea administrării de la distanță
ESET Remote Administrator vă permite să gestionați ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus și soluțiile de server ESET, din intrega rețea a companiei dumneavoastră, efectiv și eficient.

Supraveghează întreaga reţea de staţii de lucru şi servere, dintr-o singură locaţie. Sistemul încorporat de activităţi planificate vă permite să reacționați rapid în faţa unor incidente malware. Actualizaţi baza de semnături virale, rulaţi rapoarte şi puneţi în aplicare politicile de securitate, acum direct şi uşor în întreaga reţea.
ESET Remote Administrator vine livrat gratuit împreună cu ediţiile business ale ESET Smart Security și ESET NOD32 Antivirus.

Beneficii cheie
Instalare şi actualizări de la distanţă – Aplicarea uşoară a pachetelor de instalare în reţea şi actualizări automate ale bazei de semnături şi ale motorului de scanare.
Gestionare cu resurse reduse – atât pentru o reţea simplă cât şi pentru locaţii multiple puteţi actualiza şi gestiona toate soluţiile de securitate ESET, pentru Windows, Mac OS X, Linux sau sisteme de operare mobile, de la o singură consolă, pentru a reduce considerabil volumul de lucru al echipei IT.
Politici de management complete – utilizaţi Managerul de Politici pentru a edita uşor, pentru a fuziona sau importa reguli sau salvaţi timp utilizând politicile standard.
Monitorizare avansată a incidentelor – Monitorizaţi toate incidentele, inclusiv starea clienţilor, potenţialele intruziuni virale sau atacurile asupra reţelei. Staţi în permanent contact cu cele mai recente evenimente de pe staţiile client, monitorizaţi activităţile finalizate, starea de expirare a licenţelor, sau erorile serverului şi alte avertizări prin simpla utilizare a Managerului de Notificări.
Management avansat al clienţilor – alegeţi între două tipuri de grupuri:
Statice – vă permit să atribuiţi clienţii în grupuri şi subgrupuri denimite diferit pentru o referinţă uşoară.
Parametrice – vă permit să atribuiţi automat clienții care respectă anumite reguli în grupuri actualizate dinamic, pentru a identifica uşor nodurile din reţea problematice.
Fiţi la curent cu starea de securitate a companiei – Urmăriţi statistici complete, inclusiv log-uri cu activitatea malware, cu starea carantinei sau evenimentele raportate de firewall. Extrageţi informaţii suplimentare de la staţiile client, cu ajutorul modulului integrat ESET SysInspector: despre procesele care rulează sau despre obiectele suspecte din regiştri.

Caracteristici cheie
Scanare antivirus programată de la distanţă – rulaţi scanări la cerere sau programate prin consolă de management.
Sincronizare Active Directory – Instalaţi cu uşurinţă soluţiile ESET în cadrul unor largi organizaţii, cu reţele complex şi sortaţi clienţii în grupuri pentru a menţine consistenţa.
Programator inteligent – Bazaţi-vă pe o interfaţă unificată pentru toate activităţile programate, inclusiv posibilitatea de a adăuga activităţi predefinite.
Management centralizat al carantinei – Gestionaţi fişierele din carantină dintr-o singură locaţie cu o privire de ansamblu asupra folderelor carantină ale clienţilor. Creaţi taskuri pentru a restaura sau şterge fişierele din carantină sau stabiliţi excluderi pentru scanările viitoare.
Securitate avansată a transferului de date – Securizativa fluxul de date cu Advanced Encryption Standard (AES).
Suport pentru baze de date multiple – ESET suportă MS Access, MSSQL Server, MySQL, and Oracle.