Web
Analytics

ESET Smart Security Business Edition

Home/Soluții software/Securitate/ESET Smart Security Business Edition

ESET Smart Security Business Edition

Protecție Endpoint Inteligentă
ESET Smart Security integrează motorul de scanare antivirus și antispyware din ESET NOD32 Antivirus 4, cu un firewall bi-direcțional, pentru a opri atacurile hackerilor. Filtrele spam integrate reduc deasemenea, riscul ingineriilor sociale și atacurilor de tip phishing prin e-mail, micșorând considerabil vectorii prin care se infiltrează infractorii cinerbetici. Bucurați-vă de capabilități de management de la distanță cu ESET Remote Administrator, care transformă implementarea și monitorizarea soluției ESET Smart Security în cadrul rețelei într-o activitate simplă și rapidă – totul de la o singură consolă.

Beneficii cheie
Soluție completă – ESET Smart Security 4 integrează perfect modulele Antivirus, Antispyware, Antispam și Personal Firewall printr-o singură instalare.
Securitate completă a reţelei – ESET Remote Administrator transformă gestionarea mai multor staţii de lucru într-un mediu de reţea într-o activitate simplă, în timp ce actualizările de semnături de mici dimensiuni nu încetinesc niciodată traficul.
Protecţie împotriva necunoscutului – tehnologia de scanare ThreatSense oferă scanare bazată pe comportament pentru a detecta orice potenţială ameninţare.
Uşor personalizabilă – soluţie complet scalabilă pentru a se potrivi oricărui tip de mediu, cu opţiuni avansate de configurare ce vă ajută să îndepliniţi politiciile de securitate ale companiei dumneavoastră.