Web
Analytics

Un soft de gestiune ne va ajuta mereu in afacerea noastra

Home/CRM, ERP, News, SoftONE, WinMENTOR/Un soft de gestiune ne va ajuta mereu in afacerea noastra

Pentru a fi prezent domeniul privat sau in spatiul public, trebuie sa investim constant, astfel incat, sa putem obtine rezultatele asteptate si sa ne putem bucura de succes. Indiferent de natura afacerii pe care o conducem, una dintre cele mai importante activitati in acest sens este faptul ca trebuie sa tinem in permanenta evidenta produselor sau serviciilor oferite, a datelor, a stocurilor si a situatiei facturilor transmise.  

Avem un business si consideram ca ne-ar prinde bine putin ajutor in ceea ce priveste gestiunea stocurilor, precum si emiterea de rapoarte si facturi? Cea mai potrivita solutie in acest caz este achizitionarea unui soft special de gestiune. 

Fara indoiala, un astfel de program este un instrument online pe care il poti simplu de utilizat si foarte eficient, care iti simplifica in mod semnificativ indeplinirea acestor sarcini. In ceea ce priveste importanta unui soft de gestiune a stocurilor, te intrebi cum te poate ajuta sa rezolvi mai rapid problemele ce tin de partea administrativa a afacerii tale? 

Programul de gestiune este, pentru multe companii, “inima” firmei. Acel loc in care totul trebuie sa fie actualizat si bine structurat, tocmai pentru a sti din timp ce se poate sau nu se poate intreprinde, indeosebi din punct de vedere comercial. 

In general exista tendinta mutarii programului de gestiune catre solutii profesioniste, sau mult mai ofertante, dupa o perioada de timp, dar nu trebuie sa ne facem probleme, deoarece exista foarte multe solutii care vin in intampinarea nevoilor noastre ca manageri. 

Mai intai, trebuie stiut ca gestiunea, la fel ca si contabilitatea, se constituie pe o baza de date cu o strucura pe mai multe planuri. Asa cum in contabilitate lucram cu conturi, rulaje sau solduri, asa si in gestiune vom structura baza de date pe: 

– liste de preturi;
– liste de produse sau servicii;
– date de identificare ale clientilor si furnizorilor;
– numarul, locatia si tipul gestiunilor. 

Economisim timp si resurse financiare 

Folosind acest program, putem emite facturi personalizate in doar cateva secunde, putem verifica stocurile in timp real si avem posibilitatea de a face toate calculele necesare fara niciun fel de efort. Astfel, vom economisi timp si energie, dar vom si reduce considerabil costurile implicate in desfasurarea acestor activitati. 

Securitatea datelor 

Fie ca ne place, fie ca nu, cea mai mare parte a sarcinilor de zi cu zi, mai ales a celor desfasurate la job, depind destul de mult de calculator. Odata cu nenumaratele beneficii aduse de acest lucru, de care ne bucuram cu totii, in mod inevitabil apar si eventuale riscuri. Unul dintre acestea se refera la siguranta datelor detinute. Folosind un program de gestiune a stocurilor, informatiile si documentele noastre de toate tipurile sunt ferite de probleme precum virusii sau furturile de informatii. 

Potrivit oricarei afaceri 

Chiar daca suntem managerul unui restaurant, a unui hotel, magazin online, farmacie sau a unui salon de infrumusetare etc., softul se va potrivi perfect nevoilor dumneavoastra! Spre exemplu, in cazul unui program de gestiune stocuri pentru restaurant, acesta ne ajuta sa calculam stocurile de marfa, sa avem sub control incasarile si sa tinem evidenta vanzarilor cu usurinta. De asemenea, atunci cand vine vorba despre un program gestiune magazin online, avem acces la rapoarte specifice, emitem facturi / bonuri fiscale foarte rapid si imbunatatim comunicarea cu partenerii de afaceri, programul trimitand automat mail-uri cu documente importante atunci cand este nevoie. 

Deci, alinierea la viitor nu este chiar atat de complicata daca apelam la un software sau o solutie care sa ne ajute in integrarea cat mai rapida si cu costuri cat mai reduse la aceasta. Daca va doriti o astfel de afacere, puteti sa ne contactati telefonic sau pe mail si impreuna, vom gasi solutia cea mai eficienta afacerii dumneavoastra! Pentru mai multe informatii, intrebari, nelamuriri, va stam la dispozitie atat prin intermediul functiei de chat de pe site, cat si telefonic sau la sediul nostru.

Activ