Web
Analytics

Upgrade versiune noua WinMENTOR

Home/Upgrade versiune noua WinMENTOR

Upgrade versiune noua WinMENTOR

IMPORTANT:
Upgrade-ul de versiune pentru functionarea in retea ajunge sa se faca doar pe server-ul de date, pe restul calculatoarelor din retea copiindu-se fisierul „mentor.exe” de pe server, rezultat in urma upgrade-ului. Prin upgrade, versiunea curenta a executabilului “mentor.exe” este rescrisa cu cea existenta in kit-ul de upgrade.
Totdeauna efectuati, înaintea începerii procedurii de upgrade, backup-ul bazei de date.Această opţiune se gaseşte în WinMENTOR – Modul Service, meniul Diverse … Salvare/Restaurare date … Salvare …

Sa pornim la lucru!
Porniti calculatorul si asteptati pâna când incarcarea sistemului de operare Windows s-a terminat. Pentru a porni instalarea lansati in executie programul „install.exe” aflat in kit-ul WinMENTOR. În figura I.1. puteti vedea prima fereastra de dialog.
La selectarea butonului „Continua” programul de instalare va identifica automat directorul în care s-a făcut instalarea programului şi a bazei de date.

În continuare programul de instalare afişează fereastra prezentată în Fig. I.2., prin care la selectarea butonului “CONTINUA” se lanseaza instalarea propriu-zisă a programului. În această etapă are loc copierea şi dezarhivarea fişierelor din kit-ul de instalare.

 

Pasul următor: afişarea ferestrei din Fig. I.3 în care puteţi opta pentru operaţiile care urmeaza să le facă programul de instalare după care tastaţi „Continua”
Observaţii:
Dacă tastaţi simultan tastele Alt şi Q în timpul execuţiei opţiunii „Verificare structuri” aceasta se va execută mai rapid.

După executarea optiunilor selectate se afişează fereastra din Fig. I.4. Aflăm astfel că “INSTALAREA S-A TERMINAT CU SUCCES!”.

Pentru suport tehnic legat de instalarea, configurarea, utilizarea aplicatiei WinMENTOR – nu ezitati sa ne contactati la adresa de email suport@scribsoftware.ro