Web
Analytics

Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 721.05 (17.06.2013)

Home/News, WinMENTOR/Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 721.05 (17.06.2013)

A aparut o noua versiune ale aplicatiei financiar contabile si de gestiune, WinMENTOR 721.05 [17.06.2013], care aduce o serie de corectii si imbunatatiri ale aplicatiei:

Prima pagină

Contactati-ne

Noutati

Versiunea 721.05 [17.06.2013]
Liste, Mentor:
● Jurnalul de vanzari a fost corectat pentru situatia in care factura de vanzare era compensata in ziua urmatoare datei de colectare automata a TVA-ului.
● Idem – in cazul in care se incasa in ziua de colectare automata a TVA-ului.
● In ambele jurnale s-a corectat completarea datei stingerii efectelor comerciale (CEC-urilor) pentru facturile cu TVA la incasare.
● In Fisa de cont s-a introdus coloana “Denumire partener” care sa se populeze cand flagul referitor la codul fiscal (din interfata listei) este pe DA.
Date, Salarii:
● In lista de lichidare s-a adaugat coloana “Tip salar tarifar”, care va putea contine una din urmatoarele valori: lunar, orar (conform conditiilor de salarizare).
Date, Parc Auto:
● In lista FAZ s-a adaugat coloana “Observatii” corespunzatoare campului cu aceeasi denumire din macheta de introducere a datelor.
Date, Mentor:
● CLASE ARTICOLE – S-a introdus flag-ul “Exclusa de la selectia articolelor facturabile?”.

● Valoarea acestui camp este folosita in cazul in care selectia articolelor pe plusul portocaliu se face prin intermediul claselor de articole (vezi constanta utilizator de configurare cautare: “Articole grupate pe clase”).
● Daca nu se precizeaza nimic sau se pune valoarea NU, la accesarea plusului portocaliu (al articolelor facturabile) se vor aduce si clasele care nu contin articole facturabile.
● Daca se exclude clasa de la selectia articolelor facturabile (se pune valoarea pe DA), ea nu va fi vizibila la accesarea butonului “+” portocaliu. Se presupune ca in clasa exclusa de la selectia articolelor facturabile nu se vor gasi articole facturabile.
● NOMENCLATOR GESTIUNI – A fost introdus flag-ul “Sectie/atelier productie” (vezi Fig.1).

Pentru a putea vedea sectiile/atelierele de productie in vederea selectarii, pe machetele:
● Nota de predare,
● Raport productie manopera (PRODUCTIE > URMARIRE >),
● Incarcare utilaje (PRODUCTIE > URMARIRE >),
● Consum specific general (PRODUCTIE > NOMENCLATOARE >),
● Comanda interna (PRODUCTIE > COMENZI >),
● Reteta consum specific (PRODUCTIE > COMENZI > Comenzi interne – lansare >Consum), va trebui in prealabil sa specificati in nomenclator gestiunile care au aceasta calitate.

Acelasi lucru se va intampla si pe selectarea gestiunilor in interfetele urmatoarelor liste:
● Situatia predarilor (MENTOR > LISTE > MISCARI >)
● Situatia comenzilor interne (PRODUCTIE > LISTE > URMARIRE >)
● Urmarire pe comenzi – diferente pe comanda (PRODUCTIE > LISTE > URMARIRE>)
● Centralizator consumuri de materiale (PRODUCTIE > LISTE > URMARIRE >)

Fisa Gestiune WinMENTORFisa gestiune WinMENTOR (click mareste poza)

● NOMENCLATOR GESTIUNI – In view-ul mare s-a introdus coloana “Productie”. Apar bifate gestiunile care au flag-ul “Sectie/atelier productie” = Da
● INTRARI – Au fost facute corectii pe interfata importarii articolelor de pe transferuri in grila tranzactiei de intrare in stoc.
● IESIRI – S-au adaugat doua constante specifice noi pentru listarea documentelor de iesire (aviz, factura, factura la aviz, factura in valuta): “EMAIL SEDIU SOCIAL”, “EMAIL SEDIU LIVRARE”.
● TREZORERIE – La inregistrarea notelor contabile de exigibilizare a TVA-ului se precizeaza si partenerul tranzactiei.

Pentru suport tehnic legat de instalarea, configurarea, utilizarea aplicatiei WinMENTOR – contactati-ne la adresa de email suport@scribsoftware.ro sau la telefon 0372 916 838.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *