Web
Analytics

A aparut versiunea WinMENTOR 723.02 [21.06.2013]

Home/News, WinMENTOR/A aparut versiunea WinMENTOR 723.02 [21.06.2013]

A aparut o noua versiune ale aplicatiei financiar contabile si de gestiune, WinMENTOR 723.02 [21.06.2013], care aduce o serie de corectii si imbunatatiri ale aplicatiei:

Prima pagină

Contactati-ne

Noutati

Versiunea 721.05 [17.06.2013]
Liste, Mentor:
● Jurnalul de vanzari a fost corectat pentru stingerile facturilor in valuta (compensari sau tranzactii curente banca), operate in luna colectarii automate a TVA-ului neexigibil.
Date, Mentor:
● SELECTIE GESTIUNI – S-a corectat neafisarea gestiunilor pe receptie sau pe livrare in cazul in care tranzactiile de intrare, respectiv iesire sunt generate direct din comenzi iar user-ul are restrictionat accesul la gestiuni.
● INTRARI – In interfata de inregistrare a chitantelor/bonurilor fiscale s-a intodus flag-ul “Factura simplificata” in vederea preluarii in D394 doar a documentelor ce au flag-ul pe “Da”.
● IESIRI – Idem.
● NOMENCLATOR BANCI – S-a introdus flag-ul “Este Banca Nationala a Romaniei?” prin care se fixeaza inregistrarea corespunzatoare Bancii Nationale a Romaniei in vederea preluarii automate a cursurilor (figura 1).
● NOMENCLATOR MONEDE – S-a introdus un camp nou corespunzator monedelor: “Cod ISO”, ce reprezinta “simbolul” international de identificare al monedei. Este utilizat la publicarea cursurilor bancare de schimb. Prin intermediul lui se vor prelua cursurile bancii nationale in MENTOR (figura 2).
● NOMENCLATOR MONEDE – Datorita restrictiilor de preluare a bonurilor la casa de marcat, asimilate facturilor simplificate in D394, s-a introdus posibilitatea preluarii cursurilor de pe siteul BNR, in interfata nomenclatorului de monede (vezi figura 2).

Definirea bancii WinMENTORFig. 1ORFig. 2 (click mareste poza)

Date, Case de marcat:
● EMULARE TASTATURA – S-a corectat completarea automata a flag-ului “Factura simplificata” pe “Da” la salvarea bonurilor fara selectie de partener sau completare a campului “Text nefiscal”.

Pentru suport tehnic legat de instalarea, configurarea, utilizarea aplicatiei WinMENTOR – contactati-ne la adresa de email suport@scribsoftware.ro sau la telefon 0372 916 838.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *