Web
Analytics

Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 677.02 (24.02.2012)

Home/News/Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 677.02 (24.02.2012)

Au aparut 2 noi versiuni ale aplicatiei financiar contabile WinMENTOR , 676.06 (22.02.2012) si 677.02 (24.02.2012), care aduc o serie de corectii si imbunatatiri ale aplicatiei.
Versiunea 677.02 (24.02.2012)
Mentor:
D390 – s-a modificat exportul declaratiei in format .xml.
Salarii:
S-au operat corectii ale modului de calcul al salariilor.

Versiunea 676.06 (22.02.2012)
Mentor:

  • -IESIRI – S-au corectat problemele legate de desenarea interfetelor in cazul in care categoria de utilizatori era configurata fara acces la preturile de achizitie si inregistrare (“BLIND”) sau fara acces la modificarea preturilor pe iesiri.
  • -IESIRI – Idem asocierea de contracte.
  • -INTRARI – S-a corectat procedura de inregistrare a facturilor la aviz in cazul existentei unor avize ale furnizorilor inregistrate in moneda diferita de moneda implicita a partenerilor.
  • -INTRARI – S-a introdus posibilitatea nededucerii a 50% din TVA (in coloana “Nd?” de pe intrari se selecteaza optiunea “1/2” iar pe NIR se distribuie marimea nedeductibila pe pretul de inregistrare).
  • -D394 – in cazul partenerilor introdusi manual, nu se mai opereaza validarea referitoare la RO, considerandu-se implicit ca sunt platitori de TVA (s-a introdus in interfata coloana “RO” prin care se pot corecta si codurile fiscale preluate din baza de date, fara sa se actualizeze insa, si nomenclatorul de parteneri).
  • -D394 – se preiau din luna de raportare numai achizitiile cu data de inregistrare corespunzatoare lunii de raportare. Spre exemplu pentru raportarea corespunzatoare lunii ianuarie 2012 nu se includ in raportare achizitiile cu data corespunzatoare anului 2011.
  • -D394 – s-a rezolvat problema inactivarii butonului de acces la validatorul fisierului de raportare .xml pentru situatii particulare.

Salarii:

  • -STOPAJ PENTRU VENITURI PROFESIONALE – S-a introdus o noua constanta pentru definirea bazei de calcul a impozitului, in cazul platilor anticipate (cota de impozitare 10%): “Baza de calcul stopaj la sursa impozit plati anticipate:” care poate lua valorile: Venit brut (fara chelt.deductibile) – Contributii / Venit brut (fara chelt.deductibile), care permite ca baza de calcul pentru impozitarea veniturilor profesionale sa difere in functie de cota de impozitare.
  • -S-a modificat modul de calcul al CAS-ului angajatorului in cazul situatiei in care exista angajati pentru care se aplica facilitatile OUG 6/2010 si care au concedii medicale.
  • -S-a corectat calculul salariului in cazul veniturilor neimpozabile, afectat de ultimile modificari de centralizare a datelor la nivel de angajat.

Pentru suport tehnic legat de instalarea, configurarea, utilizarea aplicatiei WinMENTOR – nu ezitati sa ne contactati la adresa de email suport@scribsoftware.ro

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *