Web
Analytics

Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 708.02 (11.01.2013)

Home/News, WinMENTOR/Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 708.02 (11.01.2013)

A aparut o noua versiune ale aplicatiei financiar contabile si de gestiune, WinMENTOR 708.02 [11.01.2013], care aduce o serie de corectii si imbunatatiri ale aplicatiei:

Prima pagină

Contactati-ne

Noutati

Versiunea 708.02 [11.01.2013]
Liste, Mentor:
● Jurnalul de cumparari a fost corectat in privinta editarii tranzactiilor de achizitie inregistrate direct pe cheltuieli prin casa sau justificare decont, si a celor inregistrate prin intermediul notelor contabile diverse.
● A fost modificat jurnalul de cumparari si vanzari in vederea reflectarii facturilor cu TVA multiplu (inclusiv 0).
● Se completeaza coloana “Satelit” din jurnalele de cumparare si vanzare pentru tranzactiile cu TVA neexigibil datorat TVA-ului la incasare.

Mentor:
● CONTABILITATE – A fost corectata posibilitatea de adaugare, modificare si consultare a sabloanelor de note contabile diverse.
● CONTABILITATE – A fost corectat importul de note contabile sablon in note contabile diverse.
● CONTABILITATE – S-a corectat inregistrarea contabila a discountului pe facturile cu TVA la incasare.
● IMPORT FACTURI IESIRI – A fost modificata structura in vederea cuprinderii valorii Da a flag-ului “TVA la incasare” prin intermediul parametrului TVAINCASARE=D (vezi formatul structurii de import a facturii client in ftp://ftp2.winmentor.ro/WinMentor/Documentatie/08_Structuri%20import%20din%20alte%20ap licatii/Facturi%20clienti.pdf).
● IMPORT FACTURI INTRARI – Idem (vezi formatul structurii de import a facturii de intrare in ftp://ftp2.winmentor.ro/WinMentor/Documentatie 08_Structuri%20import%20din%20alte%20aplicatii/Facturi%20de%20Intrare.pdf).
● IESIRI FACTURI LA AVIZE – S-a corectat comportarea afisarii avizelor de facturat in cazul in care se renunta la selectarea unui sediu de livrare a clientului (se afiseaza toate avizele indiferent de sediu de livrare).
● TREZORERIE – S-a rezolvat problema refacerii soldurilor facturilor cu TVA la incasare in cazul retururilor CEC-urilor girate.
● TREZORERIE – S-a rezolvat plata/incasarea facturilor ce contin articole cu TVA 0.
● FIDELIZARE – Pentru a putea functiona in continuare, va trebui sa includeti in fisierul “Puncte.dat” (de la nivel de firma) textul “Utilizare libera pana la 01.07.2013”.

Case de marcat:
● LISTARE FACTURA – A fost corectata listarea facturii in ceea ce priveste completarea constantei specifice de listare “TVA LA INCASARE”.
● EMULARE TASTATURA – A fost introdusa o noua casa de marcat: OPTIMA CR1020.

Salarii:
INDEMNIZATII – A fost introdusa o configurare noua pentru indemnizatia corespunzatoare intreruperilor tehnologice.

Versiunea 705.03 [28.12.2012]
Liste, Mentor:
Jurnalele de cumparari/vanzari au fost modificate conform noilor cerinte legislative referitoare la TVA.
Configurarile pentru jurnalul de cumparari pot fi preluate din MENTOR > LISTE > UNELTE > Manager liste > Trezorerie > Jurnal cumparari > Jurnal cumparariTVA la incasare, prin selectarea butonului “Configurari implicite”.
Configurarile pentru jurnalul de vanzari pot fi preluate din MENTOR > LISTE > UNELTE > Manager liste > Trezorerie > Jurnal vanzari > Jurnal vanzari-TVA la incasare, in mod asemanator.
Desigur puteti elimina coloanele care nu prezinta interes pentru activitatea dumneavoastra.

Pentru suport tehnic legat de instalarea, configurarea, utilizarea aplicatiei WinMENTOR – contactati-ne la adresa de email suport@scribsoftware.ro sau la telefon 0372 916 838.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *