Web
Analytics

Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 725.12 (23.07.2013)

Home/News, WinMENTOR/Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 725.12 (23.07.2013)

A aparut o noua versiune ale aplicatiei financiar contabile si de gestiune, WinMENTOR 725.12 [23.07.2013], care aduce o serie de corectii si imbunatatiri ale aplicatiei:

Prima pagină

Contactati-ne

Noutati

Versiunea 725.12 [23.07.2013]
Liste, Mentor:
● Corectie privind constituirea colectiei de documente preluate in jurnalele trimestriale de cumparari si vanzari.
Liste, Productie:
● In lista “Comenzi interne lansate in luna curenta” din PREGATIRE, s-a completat clasa de apartenenta a produsului.
● In lista “Note consum Lohn” din DESFACERE, s-au introdus coloanele “Cod extern produs” si “Cod vamal produs”.
Date, Mentor:
● CONSTANTE – S-a introdus constanta generala de functionare referitoare la modul de preluare a cursurilor pentru tranzactiile in valuta si pentru evidenta contabila in valuta de referinta. Acesta este inregistrata in categoria CONTABILE: “Cursul preluat de la banca va fi cel comunicat in ziua:” curenta sau precedenta tranzactiei / precedenta tranzactiei.
O alta noua constanta generala de functionare se refera la modul de operare a documentelorcu data diferita de luna de lucru: “Operarea documentelor cu data diferita de luna de lucru”:obisnuit / cu atentionare / blocare inregistrare.
S-a modificat constanta referitoare la marimea procentului de Pro Rata din numar intreg in numar cu doua zecimale (constante generale pentru TVA).
● URMARIRE PRET ACHIZITIE – S-a completat informatia si cu cantitatea corespunzatoare ultimei aprovizionari. In acest sens s-a modificat grila de vizualizare din fereastra “Preturi diverse” si s-a completat informatia afisata in fereastra de introducere a cantitatii si pretului articolului selectat pe tranzactii (vezi figura 1).
● CHITANTA/BON FISCAL (CU STATUT DE FACTURA SIMPLIFICATA) – Se afiseazaplafonul in lei corespunzator cursului din ziua precedenta tranzactiei.

Date, Comercial:
● CONSTANTE – S-a introdus o noua constanta generala de functionare (IESIRI DIN STOC > FUNCTIONARE GENERALA) ce se refera la utilizarea fidelizarii clientilor prin asocierea de puncte de fidelizare articolelor: “Modul fidelizare client activat (cu puncte de fidelizare)” (Da/Nu).
● GENERATOR OFERTE – S-a introdus posibilitatea de a genera oferte noi din cele existente prin modificarea preturilor.
Date, Salarii:
● CONDITII SALARIZARE – A fost modificata interfata introducandu-se posibilitatea de a preciza un procent special pentru impozitarea veniturilor obtinute pe contractul respectiv (vezi OUG 55 din 4.06.2013.
● CALCUL SALARII – Datorita modificarii de mai sus a fost revazuta si procedura de calcul a salariilor.
● IMPORT PONTAJE – Se calculeaza automat zilele corespunzatoare coloanei “Total lucrat”.
Date, Case de Marcat:
● EMULARE TASTATURA – Se afiseaza plafonul in lei corespunzator cursului din ziua precedenta tranzactiei pe bonurile care au flag-ul “Factura simplificata” = Da.
● CASE DE MARCAT SAPEL – S-a rezolvat problema listarii pe casele cu adaptor USB, aflate sub Windows 7. Este necesara achizitionarea driver-ului ASID.
Date, Service:
● INITIALIZARE SOLDURI PARTENERI – S-a introdus posibilitatea initializarii soldurilor partenerilor pentru firmele cu raportarea decontului de TVA la trimestru (ce folosesc jurnale de cumparari/vanzari trimestriale). Vedeti si anexa referitoare la initializarea soldurilor partenerilor.

Pentru suport tehnic legat de instalarea, configurarea, utilizarea aplicatiei WinMENTOR – contactati-ne la adresa de email suport@scribsoftware.ro sau la telefon 0372 916 838.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *