Web
Analytics

Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 739.08 [24.02.2014]

Home/News, WinMENTOR/Versiune nouă aplicaţia WinMENTOR 739.08 [24.02.2014]

A aparut o noua versiune ale aplicatiei financiar contabile si de gestiune, WinMENTOR 737.00< [13.01.2014] care aduce o serie de imbunatatiri ale aplicatiei:

Prima pagină

Contactati-ne

Noutati

Versiunea 739.08 [24.02.2014]
Date, Mentor:
● SELECTARE LUNA DE LUCRU – S-a corectat afisarea view-ului de selectie a lunii de lucru in cazul bazelor de date cu un numar mare de luni.
● AVIZE IESIRI IN CUSTODIE – S-a corectat salvarea flag-ului de custodie la modificarea avizului.
Date, Salarii:
● CONSTANTE PERSONAL SALARIZARE – S-a adaugat constanta “Cont cheltuieli venituri din arenda” pentru contractele de venituri cu aceeasi denumire din venituri profesionale.
● CALCUL SALARII – S-a rotunjit valoarea campului “Neimpozabil” in cazul angajatilor pentru care s-a inregistrat ca indemnizatie de asigurari sociale indemnizatia de accident de munca.
● IMPOZITAR – Am revenit asupra trunchierii referitoare la calculul impozitului pe salarii deoarece programatorii aplicatiei DukIntegrator pentru declaratia D112 au renuntat la acest mod de calcul si validarea corespunzatoare. Regretam inconvenientele acestei modificari. Am avut de ales in a nu modifica modul de calcul si a nu trece la validare declaratia D112 sau in a modifica modul de calcul si a trece la validare declaratia D112.

Versiunea 739.05 [20.02.2014]
Liste, Comercial:
● S-a adaugat coloana “Clasa articol” (denumirea clasei) in listele: “Structura contracte abonament”, “Urmarire contracte comercial facturare”, “Urmarire contracte comerciale termene scadente”.
● S-a corectat generarea listei “Profit din vanzare stocuri pe facturi” in cazul in care constanta “Balanta in valuta” are valoarea DA.
Liste, Productie:
● S-a corectat generarea listei “Consum specific general pe produs”.
Liste, Salarii:
● Lista “Evidenta Co” a fost reproiectata.
Date, Mentor:
● LIVRARE IESIRI – S-a corectat calculul pentru “Total adaos” in cazul in care se lucreaza cu preturi in valuta convertite in lei.
● AVIZE IESIRI IN VALUTA – S-a corectat tratarea serviciilor in valuta de pe aviz.
Date, Salarii:
● CONSTANTE PERSONAL SALARIZARE – S-a adaugat valoarea “alte conditii” pentru constanta: “Conditii de munca implicite”.
● IMPOZITAR – Trunchierea trebuie configurata ca in figura 1 incepand cu 01.01.2014.
transe_impozit_WinMENTOR
● NOMENCLATOR PERSONAL – In interfata s-a introdus posibilitatea completarii adresei de Email pentru angajat. Adresa de Email este vizibila si in view-ul mare, precum si in lista nomenclatorului de personal.
● CONDITII DE SALARIZARE – Interfata a fost modificata separandu-se tipul de venit “Cenzor/Consiliu de administratie” in “Cenzor” si “Administrator”.
● Prin “Cenzor” se subintelege: membri ai comisiei de cenzori sau comitetului de audit, precum si membri in consilii, comisii, comitete si altele asemenea: presedintii asociatilor de proprietari sau alte persoane care isi desfasoara activitatea in baza contractului de mandat in cadrul asociatiilor de proprietari.
● Prin “Administrator” se subintelege: administratorii societatilor comerciale, companiilor/societatilor nationale si regiilor autonome, desemnati/numiti in conditiile legii, precum si reprezentantii in adunarea generala a actionarilor si in consiliul de administratie.
● CONDITII DE SALARIZARE: CONDITII DE MUNCA – S-a adaugat o noua conditie de munca a carei denumire este: “alte conditii”.
● NOMENCLATOR CONTRIBUTII – S-a adaugat in interfata posibilitatea de a defini contributiile si pentru conditii de munca de tipul: “alte conditii”.
● STOPAJ – S-a adaugat un nou tip de venit: “arenda”, pentru veniturile din arendarea bunurilor agricole.

Versiunea 737.17 [03.02.2014]
Liste, Mentor:
● In lista “Intrari” s-a adaugat coloana “Pret vanzare”, care reprezita pretul unic din nomenclatorul de articole sau pretul implicit, in cazul preturilor multiple.
● S-a adaugat coloana “Tip partener” in lista “Nomenclator parteneri”.
Liste, Service Auto:
● In meniul “Nomenclatoare” s-a adaugat lista “Nomenclator parteneri”.
Date, Mentor:
● DESIGN – S-a introdus posibilitatea configurarii culorilor cu care se afiseaza taburile active (si bara de meniu), tab-urile inactive, precum si marimea, tipul (bold sau regular), culoarea fonturilor din tabul activ/inactiv, bara de meniu. Aceasta posibilitate exista atat in desktop-ul de date cat si in cel de liste.
● FACTURI LA AVIZE IESIRE – S-a corectat generarea facturarii pe sediul social al firmei pentru avize multiple, generate pe diverse sedii de livrare.
● LIVRARE IESIRI – S-au introdus doua campuri noi care evidentiaza adaosul total al livrarii (procentual si nominal), care se populeaza la apasarea butonului “Total adaos”. Nu se completeaza pentru categoriile de utilizatori “Blind”.
Date, Service Auto:
● LANSARE COMANDA – S-a marit interfata in favoarea coloanelor de denumire pentru: operatii, platitori, gestiune, articole. S-a modificat modul de incarcare a lucrarilor solicitate si constatate, solicitandu-se utilizatorului introducerea denumirii lucrarii imediat dupa selectarea tipului de lucrare.
● MONETARE – Corectat generarea monetarelor pentru bonurile din emulare tastatura.
Date, Service Auto:
● FACTURA AWB – S-a corectat generarea facturii in lei, din AWB in valuta.

Versiunea 737.07 [22.01.2014]
Liste, Mentor:
● S-a corectat eroarea ce aparea la generarea listelor “Sinteza tranzactii trezorerie”, “Distributie stocuri”, “Situatie sintetica stocuri”.
● In “Fisa mijlocului fix” s-au adaugat coloanele: “Valoare de inventar” si “Cota amortizare” (vezi noua configurare a fisei mijlocului fix in directorul de configurari liste: FISAMF).
Liste, Salarii:
● In meniul PERSONAL s-a adaugat o noua lista: “Persoane aflate in intretinere”.
● S-a modificat lista “Nomenclator personal” prin adaugarea coloanelor: “Tip handicap”, “Grad handicap”.
Liste, Productie:
● S-a corectat eroarea ce aparea la generarea unei noi versiuni de lista pentru comenzile interne.
Date, Mentor:
● IESIRE PE AVIZE – S-a corectat inregistrarea obligatiei de plata/incasare in cazul facturilor la aviz in valuta si nota contabila in cazul diferentelor de curs dintre avizul in valuta si factura la aviz.
● LISTARE FACTURI IESIRE – A fost corectata listarea facturii dupa generarea ei din modulul CURIERAT sau CONTRACTE ABONAMENTE.
Date, Service:
● VERIFICARE COERENTA DATE – In procedura de verificare a mijloacelor fixe s-a introdus si procedura de corectare a inregistrarilor din fisa mijlocului fix, in cazul in care sunt evidentiate mai multe inregistrari de intrare in firma si nu exista reutilizari ale numerelor de inventar pentru mijloace fixe diferite.
Date, Salarii:
● CALCUL SALARII – S-a corectat algoritmul in cazul angajatilor din afara comunitatii europene, al caror CNP este inlocuit cu numarul pasaportului.
Date, Casa de marcat:
● XKUBE – S-a introdus posibilitatea listarii denumirilor de articole cu lungimi de pana la 64 caractere.
● OPTIMUS (NOVITUS) – S-a introdus posibilitatea listarii codului fiscal.

Pentru suport tehnic legat de instalarea, configurarea, utilizarea aplicatiei WinMENTOR – contactati-ne la adresa de email suport@scribsoftware.ro sau la telefon 0372 916 838.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *